Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

ai, nesigilink, eilinis kartas.. 

Atsakyti

Pilna lenkų tautybės žmonių ne lenkiškose partijose. Tad rinktis tautiečius jie gali.

ne taip jau ir pilna, jei po teisybei.

Atsakyti

Tik šiandien pamačiau 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

https://www.facebook...64147530855366/

Nežinau tik ar veiks nuoroda. Žodžiu, skvernelis ir naciai.

Atsakyti

Maciau seniai tai. Dar vienas liapsusas... 

Atsakyti

Maciau seniai tai. Dar vienas liapsusas... 

Bet jis visiškas isterikas kažkoks nesivaldantis 🙄

Atsakyti

Paskaičiau truputį komentarus po tuo video. Tai šiaip liaudis yra baisi ir besityčiojanti.  Patyčios visur, kaip koks vampyrų maistas.

O dar neraštinga visiškai. "Negaliu atmatyti...". Atkreipiau dėmesį ne į isteriką, o į komentatorius. Vaizdo turinys ne toks baisus, kaip komentuojanti liaudis  ... Viaukt.

Atsakyti

Pinotija, 12 Spa 2020 - 20:37, parašė: Paskaičiau truputį komentarus po tuo video. Tai šiaip liaudis yra baisi ir besityčiojanti. Patyčios visur, kaip koks vampyrų maistas. O dar neraštinga visiškai. "Negaliu atmatyti...". Atkreipiau dėmesį ne į isteriką, o į komentatorius. Vaizdo turinys ne toks baisus, kaip komentuojanti liaudis ... Viaukt.
Kaup.įmanoma bot politiku? širdis man neatlaikytų.kažkokia patyčių lavina.Jie labai stiprūs.
Atsakyti

Kaup.įmanoma bot politiku? širdis man neatlaikytų.kažkokia patyčių lavina.Jie labai stiprūs.

Tai bet kokie žymūs  vieši žmonės, nebūtinai politikai, turi būti stiprūs. Aš nežinau, ar tik mūsų tauta tokie meistrai purvą pilti, ar visur taip. Gal tik postsovietikai,  su savo kompleksais.

Atsakyti

Pinotija, 12 Spa 2020 - 22:02, parašė: Tai bet kokie žymūs vieši žmonės, nebūtinai politikai, turi būti stiprūs. Aš nežinau, ar tik mūsų tauta tokie meistrai purvą pilti, ar visur taip. Gal tik postsovietikai, su savo kompleksais.
Man irgi jau šlykštu,kad tik užstumt,kad tik išsityčiot.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 10 12, 22:09)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72718717" data-time="1602529325">Pinotija, 12 Spa 2020 - 22:02, parašė: Tai bet kokie žymūs vieši žmonės, nebūtinai politikai, turi būti stiprūs. Aš nežinau, ar tik mūsų tauta tokie meistrai purvą pilti, ar visur taip. Gal tik postsovietikai, su savo kompleksais.</blockquote> Man irgi jau šlykštu,kad tik užstumt,kad tik išsityčiot.

Bet debatai kokie kulturingi dabar smile.gif
Grazu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 spalio 2020 - 21:46

Oi, paskaitau po vokieciu straipsniais. Tas pats. Tik tie rusisku keiksmazodziu nezino, vokisku isvis ner, tai angliskais pavaro. Nu kazkiek kulturingiau, bet visko yr... 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 10 12, 23:17)
<p>Oi, paskaitau po vokieciu straipsniais. Tas pats. Tik tie rusisku keiksmazodziu nezino, vokisku isvis ner, tai angliskais pavaro. Nu kazkiek kulturingiau, bet visko yr... </p>

Tai zmones visur tokie smile.gif
Atsakyti