Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As tai pries konservus ir pries liberalus. Turbut geriausia, kad visu po biski butu, tai atsvara kazkokia liktu. 

Bet dziaugiuosi del lenku pravalo, ir, kad Karbauckiui nosi nusluoste. 

Atsakyti

Ai, dar  smagu, kad Armonaites chebra isejo. Jiems ne laikas valdyt, bet jaunu zmoniu ten irgi reikia. 

Atsakyti

*** Sėlija, 12 Spa 2020 - 14:25, parašė: As tai pries konservus ir pries liberalus. Turbut geriausia, kad visu po biski butu, tai atsvara kazkokia liktu. Bet dziaugiuosi del lenku pravalo, ir, kad Karbauckiui nosi .
Panašiai ir aš galvoju.
Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 10 12, 14:26)
<p>Ai, dar  smagu, kad Armonaites chebra isejo. Jiems ne laikas valdyt, bet jaunu zmoniu ten irgi reikia. </p>

Jie labai veiklus. Plius butu gera atsvara koncervatoriams.
Bet reik eit balsuot...
Kas pas ju isejo i 2 tura?

Pas MAne Radvile is TS ir Skvernelis smile.gif

o konkreciai kur balsavau, taiSkvernelis rinko tik 8 proc!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 spalio 2020 - 13:33

Ai, dar  smagu, kad Armonaites chebra isejo. Jiems ne laikas valdyt, bet jaunu zmoniu ten irgi reikia. 

Man pati Armonaitė tai nepatinka, per daug kalbanti, tarsi demonstruoja savo kalbėjimo meną ir pati tuo mėgaujasi. Negaliu net sau paaiškint antipatijos ir kad negaliu žiūrėt į ją.  :)​ 

Atsakyti

As tai pries konservus ir pries liberalus. Turbut geriausia, kad visu po biski butu, tai atsvara kazkokia liktu. 

Bet dziaugiuosi del lenku pravalo, ir, kad Karbauckiui nosi nusluoste. 

Aš lenkų pravalu stebiuosi, jie gi turėjo savo nuolatinius rinkėjus. O kad Tapino akcija būtų būtent juos paveikusi, tai nesitiki.

Atsakyti

Aš lenkų pravalu stebiuosi, jie gi turėjo savo nuolatinius rinkėjus. O kad Tapino akcija būtų būtent juos paveikusi, tai nesitiki.

Zinok, jauni lenkai tai ju nebenori jau. 

Atsakyti

Man pati Armonaitė tai nepatinka, per daug kalbanti, tarsi demonstruoja savo kalbėjimo meną ir pati tuo mėgaujasi. Negaliu net sau paaiškint antipatijos ir kad negaliu žiūrėt į ją.  :)​ 

Kaip asnenybe ir man ne, bet tikiu, kad turi tinkamu savybiu tam darbui. 

Atsakyti

Zinok, jauni lenkai tai ju nebenori jau. 

Negi jauni lenkai rinktų į seimą ne lenkus, kai tokie yra? Iš principo, pagal tautinį požymį, jie taip darė visada.

Čia kažkas kita.

Atsakyti
Jums buvo labai priimtina ,kai kazkas tampe FB info? Balsuojam?
Atsakyti

Negi jauni lenkai rinktų į seimą ne lenkus, kai tokie yra? Iš principo, pagal tautinį požymį, jie taip darė visada.

Čia kažkas kita.

Taip, renka. Daug maciau lenku postu. VOLDEMORTA jie suvoke. 

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 10 12, 14:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72718498" data-time="1602502001"><div><p>Ai, dar  smagu, kad Armonaites chebra isejo. Jiems ne laikas valdyt, bet jaunu zmoniu ten irgi reikia. </p></div></blockquote><p>Man pati Armonaitė tai nepatinka, per daug kalbanti, tarsi demonstruoja savo kalbėjimo meną ir pati tuo mėgaujasi. Negaliu net sau paaiškint antipatijos ir kad negaliu žiūrėt į ją.  smile.gif​ </p>

Ji orientuojasi i jaunesnius rinkejus turbut.
Bet Seime yra gerai daug kalbeti ir kalbeti taikliai. Gerai yra tas uzsidegimas, energija, entuziazmas dirbti, siekti, daryti.
Atsakyti