kumiko, 26 Kov 2020 - 14:56, parašė: Tu tokia pasluoste tam vyrui 😬 tavo poreikiai ir norai neegzistuoja🙄 kaip tarnaite reikalinga ir tiek..Vyras vertina moteri tiek kiek i ja ideda pastangu ,laiko ir pinigu 😁O kodėl taip manai?nu negali,dirba.visaip būna.
Nu ir jei maniskis dirbtu, tai aisku, kad kokie dar mano norai, darbas yra darbas.
O i kaima ir po darbu nuvaziuoti galima gi.
Aš tai dabar visad kaime.
Neberandu dabar ,bet fb buvo įmesta knygos ištrauka.kažkada parašyta seniau,kad 2020metais.ateis liga,kuri bus panaši į plaučių uždegimą.ir pavadinimas tos knygos buvo.
Tai ko nepaserinai?
*** Sėlija, 26 Kov 2020 - 15:34, parašė: Tai ko nepaserinai?Nežinau kažkaip taip užkliuvo už akies ir dingo. Bet nu ir tai lyg ne viduramžių kažkokios pranašystės,bet kažkokia visai nesena.
Nu jau nevaidinkit nustebusios...pacios ne taip pat galvojat? 🙄 ir ne tik del sitos situacijos...cia tai dar baika palyginus su faktais,vest nesiruosia(traumuotas psichologiskai vargsas 😂) ,sau nama statosi,vaiko ligos atveju palieka viena kapanotis,su darbo problemom taip pat,mazdaug gali dirbt,bet kad valgyt butu pridaryta,vaikai ,namai priziureti,o jis didvyrus gi eina i darba,o po darbo nama sau stato..o Ji vaikus priziuri,namus,dar is savo pinigu ir valgyt turbut perka bei komunalinius moka 😫 kai moteris bijo,netekt vyro tai ir patampa pasluoste po kojomis ..ne cento neduociau tokiam,vien uz ta kasdienini est daryma bei istisine vaiku(ai vaiko) tas pirmas jam neidomus 😔 prieziura..cia jis jos turetu bijot netekt..zodziu vargse izaura...nu kazkas gal turi ir toki vaidmeni gyvenimo spektakli vaidint..as tai ragana 😏
Nu.čia jau buvo aptarta.vieniems taip atrodo,kitiems kitaip.juk turbūt viską skaitei.aš irgi turiu nuomonę šiuo klausimu.bet nu va čia ir dabar tokia situacija.
Aš tai ne ragana.Gera aš,bet mėgstu pagulėt,pasvajot,filmą pažiūrėt,todėl niekaip niekam tarnaut nesugebu.nes tai griauna mano komfortą.🙂 O dar darbas,pavargstu aš ten.
Bet sita situacija viena is daugelio..neabejoju visur ir visada ji jam nusileidzia..reikia dirbt,tai cia savo nama statyt? 😆
Papildyta:
O tavo vyras prisideda prie maisto gamybos ar buities tvarkymo? Kaip supratau maisto gamyba irgi griauna tavo komforta?
Dabar aš darau.o.kur dėtis,kai sėdžiu namie.o taip.tai visaip būdavo.ir jis ir aš ir bele ką nusipirkę pavalgydavom.
Va jis keps dabar kažką lauke šeštadienį.
Gi sakiau,kad aš randu kas ką gali daryt.ir tai jam nekelia didelių kančių.Vyras pas mus vairuotojas,šiukšlių išnešėjas,virėjas(kai laiko turi) ir korepetitorius.Dabar dar ir namo prižiūrėtojas.
Kas jis ir šiaip gi dirba.Amadėjos.
Dabr gal.dar sudėtingesnė situacija ,turi dirbt.