Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Amadėja*, 26 Kov 2020 - 11:15, parašė: Dirba dirba. Pilnu tempu. Medziagu mazos pardes irgi. Tiek, kad kiekvienas pasalinis zmogus namie yra potencialus viruso nesiotojas.
Ta prasme jos atidarytos? Ai,nu man kaip ir norisi,bet baisu.ir be to užkrėst galiu ir mane  gali,taip kažkam pakenksim.net nežinau,labai kompikuota situacija.

O apie Katažyną skaitėt? Kaip ėjo "tepaliuko nuo alergijos"  į kirpyklą pasiimt?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 kovo 2020 - 11:20

https://vidurys.lt/kainos-skaiciuokle

Cia pasiskaiciuok

Atsakyti

Ta prasme jos atidarytos? Ai,nu man kaip ir norisi,bet baisu.ir be to užkrės galiu taip kažkam pakenkti..net nežinau,labai kompikuota situacija.

Tiesiogine prasme :)

Arba ant ant duru: paskambini ir pasakai ko reik. Realiai veikia viskas.

Atsakyti

Amadėja*, 26 Kov 2020 - 11:20, parašė: Tiesiogine prasme :) Arba ant ant duru: paskambini ir pasakai ko reik. Realiai veikia viskas.
O tai legalu?
Atsakyti

O tai legalu?

Taip. Gaunasi pusiau kaip el.prekyba. Esme gi ne parduotuviu uzdarymas, o, kad zmoniu nebutu, kad nekontaktuotu. 

Atsakyti

Kas čia pas tave per skaičiuoklė?man 200eurų priskaičiavo.vyras pirmu pasitaikiusiy nete tel paskambino ir 50 eurų sumokėjo.kažkur kartą į mėn reikia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 kovo 2020 - 11:27

Amadėja*, 26 Kov 2020 - 11:23, parašė: Taip. Gaunasi pusiau kaip el.prekyba. Esme gi ne parduotuviu uzdarymas, o, kad zmoniu nebutu, kad nekontaktuotu.
Bet kaip įmanoma nekontaktuot.jei remontus darai. Vyras tiesa ,užsisakė perforatorių.pečių daužysim.nebus pečiau,sš nenoriu jokio pečiaus😁.šašlykinę iš jo lauke darysim.jei vyrui kompetencijos tam užteks.😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 kovo 2020 - 12:06
QUOTE(Amadėja* @ 2020 03 26, 11:16)
Na, turi 2 naujus vaikus... O tevams jo ok tas suo' jie patys seniau turejo...</p><p>Kaip ir lb.teigiamai issisprende smile.gif

Oho, pi*lus.
Atsakyti

Nu aš nežinau ar vaikų turėjimas gali pelnyt tokią reputaciją.galima tai daryt daug daugiau ir neturėt vaikų.😁

Atsakyti

Oho, pi*lus.

Dvyniai. Tai ir karto teoriskai uzteko :D

Atsakyti

Be tai rimtai,Amadėja iš kur tokius branginykus susiradai.Kas  nors pas juos užsakinėja paslaugas?

Atvažiavo tokia mašina, ikišo žarną duobėn .aš tuo metu kažką kramčiau(nu kaip visada😁) ir pro langą žiūrėjau.girdėjau ,kad taip smirda,kad baisu.veiksmas  vyko 5 min.žarna tik susiraitė kaip smauglys,taip ir mačiau kaip viskas dingsta. Vyro klausiau ar smirdėjo? Sako nea.nu gal biški.😁

Atsakyti

https://inforama.lt/...dzRlYZ5h0Ly-BiE

Atsakyti