QUOTE(Pinotija @ 2020 10 13, 17:28)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72719065" data-time="1602596926"><div><p>Kaip įdomiai, rašei tik odines rankines dėvi, o su tokiu mašiniuku važinėji, man tai tos odinės dzin, nes vienam sezonui, kitam naujos noriu, tai ta odinė guli numesta, daugiau net neperku, žiūriu, kad man patiktų, o ne kad būtinai odinė.</p></div></blockquote><p>jaučiu, čia man adresuota.

Prajuokinai. Odines rankines dėvint, ką, reikia tik su mersu važinėt? Svarbu ne markė, o metai, o mano mašiniukas apynaujis, kuo labai džiaugiuosi. O odines dėviu todėl, kad kokybė gera ir ilgai laiko. Nemėgstu vienkartinių blizgučių, neperku tuo metu super madingų, mėgstu tvirtumą, kad tilptų viskas. Kas metai rankinės neperku. O jei perku, tai gerą. Ar paaiškinau?

</p>
Be abejo ne su mersu, metai ir man svarbu, bet man svarbu ir metai, ir markė. Nesėsčiau net už 2020 m kokio v polo,, bet čia mano nuomonė, odinių nevertinu, vien todėl kad ilgaamžės, mersas irgi ilgaamžis ir kas iš to 😁 perku, tai kas man patinka, tikiuos ir tau paaiškinau. Man tai keista, kad žmonės, kurie deklaruoja nepatyčias, palietus juos, iš karto skiauterę kelia, ir kitus nori pažeminti, tiek to, žinojau, kad taip bus 😎
Papildyta:
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 10 13, 17:30)
<p>Ir as tik odines rankines bei odinius batus nesioju. Ne tas amzius piguva dabintis. O jau masina tai pagal galimybes, man irgi pofig marke, geriau naujesne. </p>
O batai, taip. O kalba apie polo, maniau, kad jau tokio amžiaus dama su polo nevažinėja, mano sūnaus pirma auto vw, gerų metų, kaip Pinot sako
Kai tu ko nors labai geidi, visas Pasaulis paslapčia padeda tau įgyvendinti šį troškimą. Paulo Coelho.