Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Bet, Nainai, tu ir pasisaipei is jos atejus pirmoji. Labai nustebau, zinok... 

Aš irgi nustebau.  Jokios logikos.

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 10 13, 17:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72719116" data-time="1602601059"><div><p>Dar stebiesi suaugusių patyčiomis, ką jau čia bediskutuoti...</p></div></blockquote><p>Bet, Nainai, tu ir pasisaipei is jos atejus pirmoji. Labai nustebau, zinok... </p>

Ne, tik pasakiau savo nuomonę, normaliai, o reakcija....bet nenustebau, nes tik deklaruijama gražiai, kitų nuomonė, tai jau pavargus rolleyes.gif kaip vaikų darželyje, ai čia gudriau jau biggrin.gif ir net ne kaunas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 13 spalio 2020 - 17:04

Ne, tik pasakiau savo nuomonę, normaliai, o reakcija....bet nenustebau, nes tik deklaruijama gražiai, kitų nuomonė, tai jau pavargus rolleyes.gifkaip vaikų darželyje, ai čia gudriau jau biggrin.gif

Nuomonę apie ką? Patikslink. Ir kur patyčios iš mano pusės? Parašyk konkrečiai.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 10 13, 18:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72719126" data-time="1602601398"><div><p>Ne, tik pasakiau savo nuomonę, normaliai, o reakcija....bet nenustebau, nes tik deklaruijama gražiai, kitų nuomonė, tai jau pavargus vartotojo įkelta nuotraukakaip vaikų darželyje, ai čia gudriau jau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nuomonę apie ką? Patikslink. Ir kur patyčios iš mano pusės? Parašyk konkrečiai.</p>

Perskaityk atidžiau, ar tave įžeidžiau, ar tik parašiau savo nuomone, ginčas beprasmiškas, gaila laiko.
Atsakyti

Kaip įdomiai, rašei tik odines rankines dėvi, o su tokiu mašiniuku važinėji, man tai tos odinės dzin, nes vienam sezonui, kitam naujos noriu, tai ta odinė guli numesta, daugiau net neperku, žiūriu, kad man patiktų, o ne kad būtinai odinė.

1.

Be abejo ne su mersu, metai ir man svarbu, bet man svarbu ir metai, ir markė. Nesėsčiau net už 2020 m kokio v polo,, bet čia mano nuomonė, odinių nevertinu, vien todėl kad ilgaamžės, mersas irgi ilgaamžis ir kas iš to 😁 perku, tai kas man patinka, tikiuos ir tau paaiškinau. Man tai keista, kad žmonės, kurie deklaruoja nepatyčias, palietus juos, iš karto skiauterę kelia, ir kitus nori pažeminti, tiek to, žinojau, kad taip bus 😎
Papildyta:
O batai, taip. O kalba apie polo, maniau, kad jau tokio amžiaus dama su polo nevažinėja, mano sūnaus pirma auto vw, gerų metų, kaip Pinot sako biggrin.gif

2, 3, 4.

Visi skirti man., visi su pašaipa ir pasityčiojimu.

Ir dar drįsti kažką svaigt, kad aš iš mano pusės patyčios? Kur?

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 10 13, 18:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72719116" data-time="1602601059"><div><p>Dar stebiesi suaugusių patyčiomis, ką jau čia bediskutuoti...</p></div></blockquote><p>Kur tos patyčios šiandien buvo iš mano pusės, gerbiamoji? Parašyk tą sakinį, kur aš iš ko tyčiojausi, prašyčiau. Atsakyk už bazarą, taip sakant. Užuot tuščiai inkštus apie patyčias.</p>

O ko tu inkšti dėl savo vw poliuko? Yra kaip yra, toks gyvenimas. O atsakyk už bazarą, čia kabai krūtas zekų išsireiškimas biggrin.gif bet ir į tai numanau ką atsakysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 10 13, 15:33)
<p>Sutinku su Alta. Zoles gauti isvis jokia ne problema, ant kozno kampo. Geriau butu parduotuvej, ir nuo 18 kos.O prostitucija senu seniausiai turejo but legalizuota. Ji niekada neisnyks. </p>

As tai su A klases mersu nevazineciu. Bent tuo kur nuomojaus. Nesusipratimas, o ne masina biggrin.gif
BEt jis nera visai naujas, tai tikrai smile.gif

Einu 2020 polo googlint biggrin.gif
Atsakyti

Perskaityk atidžiau, ar tave įžeidžiau, ar tik parašiau savo nuomone, ginčas beprasmiškas, gaila laiko.

Man tai tikrai gaila. 

Nors su tavim diskutuot, tai... 

Atsakyti

O ko tu inkšti dėl savo vw poliuko? Yra kaip yra, toks gyvenimas. O atsakyk už bazarą, čia kabai krūtas zekų išsireiškimas biggrin.gifbet ir į tai numanau ką atsakysi biggrin.gif

Yra kaip yra, būna madam nr. 1, būna ir Madam nr.2.

Atsakyti
https://www.volkswag...n...it&adgroup=[Polo]|-lt&gclid=Cj0KCQjwoJX8BRCZARIsAEWBFMLm4B9EdOKPKp5brIf612wUjV37Yje8FJ87oWA3AkFenC4oDs_KNfQaAjI6EALw_wcB

KAs blogai???

Nainai
Atsakyti

https://www.volkswag...n...it&adgroup=[Polo]|-lt&gclid=Cj0KCQjwoJX8BRCZARIsAEWBFMLm4B9EdOKPKp5brIf612wUjV37Yje8FJ87oWA3AkFenC4oDs_KNfQaAjI6EALw_wcB

KAs blogai???

Nainai

Nu, blogai, blogai. Neprestižas. Tik sūnums važinėti, o damos turi rinktis porche caenus. :D​ 

Atsakyti
https://en.wikipedia...tue_(2008_film)
Ziuresiu sita, nors turbut moku mintinai. Apie socialinius sluoksnius ir masinas .
Atsakyti