Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

neblogi. 

O kokius pernai pirkai, kažką panašaus juk?

Jo, kasmet perku panasius su raisteliais. Nusinesiojo, varau tais paciais diena dienon iki velyvo pavasario. Situ padas storesnis. 

Atsakyti

Jo, kasmet perku panasius su raisteliais. Nusinesiojo, varau tais paciais diena dienon iki velyvo pavasario. Situ padas storesnis. 

Šitie stilingesni, anie buvo labiau tokie kareiviški.

Aš turiu panašius iš tamaris, bet man kažkaip pėdai nepatogu labai storu padu, paskausta kažkodėl. Nors pirkau iš parduotuvės ir išsimatavau.

dabar nusižiūrėjau panašius fainus iš eav., bet nugvelbė dydį per pusdienį.

Atsakyti

Ryt liūti prognozuoja. Visi pasakoja, kaip salta namuose, o musu namo puse jau spejo 30 cm akmens vata apsiltint, tai visai nesalta. 

Atsakyti

Pas mus tai šalta, taip nejauku, dar tas vaikas ant grindų, vis baisu kad nesušaltų.

Intemora, kur tu prasmegus pastaruoju metu? 😊

Atsakyti

Vaika aprenk. 

Esam viena ziema gyvene, kai budavo 15 laipsniu namuose, ne daugiau. Vaikas dar nevaiksciojo. Prirengtas budavo, ta ziema net slogos neturejo. Tiesa, varinedavo vaikstynej, tai dvejos vilnones kojines ir vualia. 

Atsakyti
Pas mus jau šildo namuose
Atsakyti

Mano mama tai dujine kurena, butas mazas, tai pasyla neblogai :D​ 

Atsakyti

Mes šildomės.Turime nuosava ugnies Dievą .Gabijų😁 Taip jau jam patinka į rūsį varinėt ir kažką reguliuot,tai per karšta,tai per šilta,nakčiai prisuksiu,vakare atsuksiu.Atrodo,kad nėr geresnio užsiėmimo,tik aplink tuos radiatorius vis trinasi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 15 spalio 2020 - 06:53

Pas mus jau šildo 

Atsakyti

Mes šildomės.Turime nuosava ugnies Dievą .Gabijų😁 Taip jau jam patinka į rūsį varinėt ir kažką reguliuot,tai per karšta,tai per šilta,nakčiai prisuksiu,vakare atsuksiu.Atrodo,kad nėr geresnio užsiėmimo,tik aplink tuos radiatorius vis trinasi.

:lol: Vyrai megsta kontroliuot situacija.

Kaip laminatas, jau sudetas? 

Atsakyti

Pirmam aukšte sudėtas.Jau kažkoks vaizdas yra.

Atsakyti

Pirmam aukšte sudėtas.Jau kažkoks vaizdas yra.

Nu va, iki pavasario, t. y. per metus busit privede troba prie padorios bukles. 

Atsakyti