Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu pagaliau... kokia emociskai sunki savaite buvo, negaliu...

Mona, kaip vaikas? 

Atsakyti

Jo.pagaliau.kaip aš lėkiau iš to.darbo,kad tik nespėtų nuotaikos nieks sugadint.tegul.gadina iki ketvirtadienio😁

Atsakyti

Mona, kaip vaikas? 

Serga

Atsakyti

Mona, kaip vaikas? 

Man irgi. Labai labai sunki. Turėjau vadavimą, tai tiesiog laiko 0, sunku be galo, atokvėpio 0.... Atarta savaitė konkrečiai....

Serga

Ar išsiaiškinai, kas mažutei? Ar buvot pas gydytoją? Kaip ji dabar, kyla tempa? Kokios nuotaikos jai, kaip naktys?

Atsakyti

Man irgi. Labai labai sunki. Turėjau vadavimą, tai tiesiog laiko 0, sunku be galo, atokvėpio 0.... Atarta savaitė konkrečiai....

Ar išsiaiškinai, kas mažutei? Ar buvot pas gydytoją? Kaip ji dabar, kyla tempa? Kokios nuotaikos jai, kaip naktys?

Ne, mūsų gydytoja šiandien net nedirbo, o šiaip sajė mušt temperatūrą ir stebėt. Jei numušus vaikus guvus, energingas, tai viskas ok. 

Bet man vis tiek sunku ir baisu. Praeitą naktį nuo 4 iki 7 visai nemiegojo. Dieną šiandien vos po 20 min, tai nežinau kas čia darysis naktį.

Atsakyti

Man tai nuo 3ad popietes taip uzderejo darbo, kad jauciuos savaite atarus :)

Atsakyti

Jei bus tempa numusta, tai miegos. Jai gal gerkle kokia bus paraudus, kaip dazniausiai buna. 

Atsakyti

Ne, mūsų gydytoja šiandien net nedirbo, o šiaip sajė mušt temperatūrą ir stebėt. Jei numušus vaikus guvus, energingas, tai viskas ok. 

Bet man vis tiek sunku ir baisu. Praeitą naktį nuo 4 iki 7 visai nemiegojo. Dieną šiandien vos po 20 min, tai nežinau kas čia darysis naktį.

Jei po 3 paru negereja, tada jau gali pradet nerimaut. Bus koks virusas ir tiek

Atsakyti

Jei bus tempa numusta, tai miegos. Jai gal gerkle kokia bus paraudus, kaip dazniausiai buna. 

Belen kas: salta, karsta, skauda galva, gerkle, kemsas nosis ar bendra savijauta neok. 

Atsakyti

Kiekviena sirgima bludija...

Kai kalba jau, tai gerkle, salta, galva arba nosis.

Atsakyti

As, atsimenu, labai anksti mokiau sakyti POPA, ir parodyti, kur ta popa.

Atsakyti

Vat ir ne, praeitą naktį buvo numušta, bet dar viduriuot pradėjo, matyt pilvą skaudėjo ir niekaip nemiegojo. Ir šiandien dieną tas pats, migdžiau numušus tempa, bet nemiegojo. 

Atsakyti