Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O negali but koks roto, ar noros virusiuks, kur su viduriavimu eina? 

Atsakyti

O negali but koks roto, ar noros virusiuks, kur su viduriavimu eina? 

Nuo roto jau visas vakcinas gavus, tai kaip ir neturėtų. Dėl noro nežinau. Bet šiaip neviduriuoja stipriai, ten naktį kažkas buvo, bet dieną jau geriau. Nors pilvukas kietas, papustas. Gydytoja liepė mušt temperatūrą ir stebėt tiesiog, tai taip ir darom... 

Atsakyti

Vat ir ne, praeitą naktį buvo numušta, bet dar viduriuot pradėjo, matyt pilvą skaudėjo ir niekaip nemiegojo. Ir šiandien dieną tas pats, migdžiau numušus tempa, bet nemiegojo. 

Maniškės tik kai jau sveikimo link eina, pradeda ilgiau miegoti. Tai ženklas, kad jau viskas gerai bus. O kol serga nesimiega ir dabar joms.

Lavinax, laikykis. Visad sau sakydavau ir sakau, kad tik tokios ligos, kad tik jokių rimtų baisių nebūtų. 

Atsakyti

Nuo roto jau visas vakcinas gavus, tai kaip ir neturėtų. Dėl noro nežinau. Bet šiaip neviduriuoja stipriai, ten naktį kažkas buvo, bet dieną jau geriau. Nors pilvukas kietas, papustas. Gydytoja liepė mušt temperatūrą ir stebėt tiesiog, tai taip ir darom... 

Tų entero virusų yra irgi daug. Atmainų to pačio roto daug. Aš kažkada skaičiau apie jį...

O mergytė valgo? Esmė, kad tik gertų, bet aišku, tu ir taip viską žinai... 🌹

Gali būti, kad gerklę jai skauda. Labai nemalonu ir šlykštu jai tada....

Atsakyti

Tų entero virusų yra irgi daug. Atmainų to pačio roto daug. Aš kažkada skaičiau apie jį...

O mergytė valgo? Esmė, kad tik gertų, bet aišku, tu ir taip viską žinai... 🌹

Gali būti, kad gerklę jai skauda. Labai nemalonu ir šlykštu jai tada....

Valgo košes, su gėrimu gal kiek prasčiau, nes ji niekad daug negerdavo. Bet vis kišu dabar vandens. Na ir aišku mišinukas. Arbatų negeria, jau atrodo taip bjauru jai ta arbata, susiraukia paragavus ir neįkiši daugiau 🙄😬 

Gal ir gerklė, kažkiek pakosti, bet nedaug. 

Atsakyti

Tai vandenukas gal ir geriausiai yra. Arbata tai dar žiūrint kokia, per daug jos irgi nėra gal gerai. Vanduo yra liuks. Iš visokių įdomesnių indelių - taurelių kokių, čerkučių ją pakalbinti gerti. 

Labai nefaina, kad nežinai, ar gerklytę jai skauda, ar ne. Paviduriuoti gi galėjo ir nuo temperatūrai mušt skirtų vaistų... Nuo tos ligos, temperatūros, tiesiog organizmas galėjo taip sureaguoti, ką ten gali žinoti....

Atsakyti

Jaučiu, nusišnekėjau dėl taurelių, ji tik iš buteliuko geria?

Atsakyti

As  pasaldinta vandeni svirkstu i burnyte susvirksdavau. 

Atsakyti

As  pasaldinta vandeni svirkstu i burnyte susvirksdavau. 

Aha, buvę ir taip.

Labas rytas, kaip miegojot?

Aš tai nemiegot visai rytais pradėjau. Atsibundu, kaip į darbą ir baigta. Ta prasme, aš apie 5 keliuosi dabar.... 

Atsakyti

Pabudau po 7,beveik kaip i darba. 

Atsakyti

Aš tai žiūrėjau vakar ledynmetį su drakoniuku jos lovoj ir atsijungiau.prabudau 11 ir blūdijau iki 2,po to 7 atsibudau.

Atsakyti

Bet tai tie pletkai ir pasitvirtins. Po rinkimu dievaz paskelbs karantina, jau apie tai ir Nauseduks uzsimena... 

Atsakyti