Aš irgi su MB 20 metų. Bet sakyčiau, kad seksas yra vienas iš rišamųjų elementų. Ir įvardinčiau, kaip svarbų dalyką poros santykiuose. Tuo aš ir skiriuosi nuo kitų likusių moterų jam. Jei jis ieškotų dirgiklių kitur, ta prasme realiame gyvenime, tai man būtų smūgis. O jei norėtų patikrinti, ar aš dar rinkoj, tai nžn, kokį ciongą jam užkelčiau.
Na tai pranesk intemorinui ,kad eini gerinti santykiu su kokiu internete sutiktu diedu. Viskas tik santykiu gerinimui.
Jei intemorinas sutiks ,pazadu ,tikrai rasysim del beatifikacijos.
Tada darau išvadą, pasiklausius Altos, kad mano santykiai su vyru, yra grįsti kitomis vertybėmis.Aišku, kad kiekviena pora skiriasi. Kiekvienas žmogus turi skirtingą poreikį seksui. Gerai, jeigu sutampa. Ir pvz, puiku, jei sutampa požiūris pas Amadėją ir Amadėjiną. Tai ir jie 20+ metų išgyvens su juo. Aš neišgyvenčiau matyt, nei pusmečio su tokiais poreikiais. Mano fantazija neša, kur galėtų nunešti tokios seksualinės fantazijos po 10-15, 20 metų, kad žmogus susijaudintų. Dabar "užveža", kai kažkas jai rašo, ja domisi. Jis pats atsakinėja, flirtuoja ir mato, kad jos foto yra domimasi, kažkas vėliau kviečia kavos ir ji grįžta namo po pasimatymo, vėliau jau bučinys ir taip toliau toliau 😄 Sunkiai tikiu, kad taip gyvenama, kad neatšaldo santykių, nesusvetimėjama, kad nesideda randai ant širdies.... Čia filmo, ar knygos scenarijus man atrodo 😄 Bet labai įdomu, smalsu, kaip ten vystytųsi toliau 💣
Emocinę
Negi neturi įdomesnių hobiu, užsiėmimų?
Nu tai ką... Mintys sukasi... oj oj
Amadėja, o kas būtų, jei taviškis kalbintų kadrus su tavo prifiliu,o jiems tu nepatiktum, tu jiems būtum ne sexy, jie tavęs nenorėtų kavos kviestis? Net parašytų kuris, kad atsok, tu ne jo skonio?
Klausiu, nes toks įspūdis, kad jei kiti tavęs nenorėtų, tu jų nedomintum, tai gal tada jau ir jo nuomonė keistis pradėtų
O kas būtų, jei ištrintum savo profilį? Jis užpyktų, kažin?
Labas rytas, atsikėliau kaip į darbą. Bet užmigsiu gal dar....
O geras! Nepagalvojau apie tai. Apie šita kampą
O kodėl turėčiau trint...
Taigi dauguma santykiu paremti sexu. Tiek kad nei amadeja nei jos diedas neber jaunikliai ,kuriems hormonai kelia rodo. Tuoj taps pasileidusiais seniais.
Kaip baisiai nuskambėjo
Emocinę
Negi neturi įdomesnių hobiu, užsiėmimų?
Emocine jau čia? Bet, jei vyras žino ir nieko prieš vistiek skaitosi?
Sakė, kad vien dėl to kaip mano akys blizga būtų verta
Out of topick. ACikračiau mikrobangės, jos nebus namuose.🙂
O geras! Nepagalvojau apie tai. Apie šita kampąAš nesakau, kad tu turi ištrinti, man įdomu, kokia būtų jo reakcija ištrynus. Gal pats tave užregistruotų vėl, nes atimtum saldainiuką, gal užpyktų, nes atėmei žaisliuką, gal kaip tik apsidžiaugtų....O kodėl turėčiau trint...
Out of topick. ACikračiau mikrobangės, jos nebus namuose.🙂
Aj, man visai reikia kartais.
Aš nesakau, kad tu turi ištrinti, man įdomu, kokia būtų jo reakcija ištrynus. Gal pats tave užregistruotų vėl, nes atimtum saldainiuką, gal užpyktų, nes atėmei žaisliuką, gal kaip tik apsidžiaugtų....
Na, aš nemėgsta iš žmonių žaislus atiminėti. O kam?