Žodžiu,kuo daugiau pasakoja,tuo daugiau klausimų.
LavinaX, 24 Spa 2020 - 21:53, parašė: O seksas įeina į įdomaus nuotykio apibrėžimą? Man tai sunku suvokt, koks čia kaifas susirašinėt su nepažįstamu vyru, kai turi savo šeimą. Taip, aš tai jau turiu įvairios patirties, bet dabar, kai yra namai, vaikas, jetus, net nenoriu norėt, net tingiu norėt, šiaip jau visai kitoks gyvenimas. Dabar noriu nebe bernų, o kokių įdomesnių atostogų, gal kokio daikto kartais užsireikia, o labiausiai tai sodybos.Man būna,kad koks patinka,nu ,bet ne tiek,kad kažką regzčiau. Aš labai myliu ir branginu savo šeimą.visą.nuo vyro iki kačių.
Man būna,kad koks patinka,nu ,bet ne tiek,kad kažką regzčiau. Aš labai myliu ir branginu savo šeimą.visą.nuo vyro iki kačių.
Kaip tavo katės, vis dar abi turi? 🙂
Man būna,kad koks patinka,nu ,bet ne tiek,kad kažką regzčiau. Aš labai myliu ir branginu savo šeimą.visą.nuo vyro iki kačių.
Aš irgi! Čia net nėra ką kalbėt
Amadėja*, 24 Spa 2020 - 22:12, parašė: Aš irgi! Čia net nėra ką kalbėtNu ką tu čia šneki🙈
Amadėja*, 24 Spa 2020 - 22:12, parašė: Aš irgi! Čia net nėra ką kalbėt
Yra ,kur jos dėsis.
Aš apie šeimą. Kačių neturiu
Nu ką tu čia šneki🙈
Gal kažkokia kitokia meilės samprata 🤔
Aš tai labai savininkiška, pavydi, tai jei bus kada neištikimas geriau jau nesužinočiau, nes galiu ir kokią nesamonę padaryt įsiutus.
Todėl neina man suprast, kaip savo noru galima skatinti neištikimybę.
LavinaX, 24 Spa 2020 - 22:23, parašė: Gal kažkokia kitokia meilės samprata 🤔 Aš tai labai savininkiška, pavydi, tai jei bus kada neištikimas geriau jau nesužinočiau, nes galiu ir kokią nesamonę padaryt įsiutus. Todėl neina man suprast, kaip savo noru galima skatinti neištikimybę.Nu aš irgi nesuprantu. Man šeima yra šeima,manau,kad tokie dalykai išskiria žmones,o ne suartina. Na,tada kai jau jie tampa ne fantazija,o realybe.
Kokią neištikimybę?
Nera šiuo atveju to.... Kur įžvelgia?
https://www.facebook...96699/?sfnsn=mo
kaip gadzetai?