Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(GAILE* @ 2020 10 25, 14:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72725261" data-time="1603623772"><div><p>Bet tai sulėkė mokytojų, patarėjų, moralizuotojų...
Visų pirma, patarimo ji neprašė. Visų antra, ištisai grizint ir moralizuot nei gražu, nei kultūringa, nei mandagu tokioms inteligentiškoms damoms. Visų trečia, jūsų patirtys ir nuomonės yra tik jūsų ir nebūtinai jos net įdomios.</p></div></blockquote><p>Visų 4 tavo šis postas irgi moralizuojantis ir tėra tik tavo nuomone, nebūtinai kam nors įdomi </p>

Be abejo. Tik jis pirmas, o ne dvimpirmas, kaip kad jūsų Amadėjai. Ir paskutinis.
Ir kadangi mano nuomonė neįdomi, aš jos čia praktiškai ir nereiškiu.
Atsakyti

Tai kad jei nenorėtum kitų, net nerašytum nieko tiems kavos siulytojams. Juolab neblizgetu akys nuo tokio flirto
Na, tai kai įsitrauki, įsijauti, tai zn. :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 25 spalio 2020 - 13:13

Na, tai kai įsitrauki, įsijauti, tai zn. :)

Aš pvz nesitraukiu. Pasitaiko visokių siulytoju kartas nuo karto. Nu bet net nesiveliu į pokalbius, net neįdomu pradėt, ignoruoju iškart 

Atsakyti

Rialina, na tokios mes jau. Nei pridėsi, nei atimsi.

Atsakyti

Pirmasyk gyvenime sugadinom biuletenius. Abudu. Nusprendem, kad balsuoti uz nekenciama partija tiesiog amoralu. Taigi diedas uz Kimi Raikonena, katra prirase, balsavo, o as tiesiog subraukiau ir prirasiau, kad nri uz viena. 

Atsakyti

GAILE  man su savim šiaip viskas gan aišku +-

Aš savim visiškai pasitikiu. Nebūna pas mane kažkokių netyčinių įsimylėjimų ir pan.

Atsakyti

Aš pvz nesitraukiu. Pasitaiko visokių siulytoju kartas nuo karto. Nu bet net nesiveliu į pokalbius, net neįdomu pradėt, ignoruoju iškart 

Jeigu parasytu koks idomus pasnekovas ne sekso tema, tai gal pasirasineciau. 

Atsakyti

Ir čia man grynai emocinė neištikimybė toks elgesys. Nes geriau jau tą laiką ir energija skirt savo vyrui, savo hobiams pagaliau. Bus tvaresne nauda

Atsakyti

GAILE  man su savim šiaip viskas gan aišku +-

Aš savim visiškai pasitikiu. Nebūna pas mane kažkokių netyčinių įsimylėjimų ir pan.

Įsimylėjimas gali atsirasti su laiku, daug bendraujant, įdomiai diskutuojant, padipasakojant. Nesukontroliuosi niekaip to. 

Man pvz is pirmo žvilgsnio irgi tik jaunystėj būdavo. Db tai niekaip nenutiktų. Bet va bendraujant su patrauklių žmogum, tikrai gali uzsimegzti tas dvasinis ryšys, pasijausti bendrystė, ta iliuzija, kad va, mane supranta, man daug dėmesio rodo. Na ir įsimyli taip nejučia. Dėl to geriau net nepradėt 

Atsakyti

Ruošiu kopūstą balandėlisms, tik vaikas ne tą faršą nupirko :D

Atsakyti

Įsimylėjimas gali atsirasti su laiku, daug bendraujant, įdomiai diskutuojant, padipasakojant. Nesukontroliuosi niekaip to. 

Man pvz is pirmo žvilgsnio irgi tik jaunystėj būdavo. Db tai niekaip nenutiktų. Bet va bendraujant su patrauklių žmogum, tikrai gali uzsimegzti tas dvasinis ryšys, pasijausti bendrystė, ta iliuzija, kad va, mane supranta, man daug dėmesio rodo. Na ir įsimyli taip nejučia. Dėl to geriau net nepradėt 

Gali. Taip. Bet labai jau retas atvejis. Ir ne šįkart kai kaip tik pagilėja ryšys su savu. 

Atsakyti

Aš moliūgų sriubos išviriau. Pagal mano receptą.

Atsakyti