Pinotija, 25 Spa 2020 - 14:24, parašė: O tu žinai jo IQ?Ne,bet jis gi vau? Ar ne vau? Jei intelektas,tai gal amadėjos vyrai vau vau vau,gi netikrinai🤣 Apskritai gi tik pvz,gi galima ir kitą vau vau pasirinkt.
Ne,bet jis gi vau? Ar ne vau? Jei intelektas,tai gal amadėjos vyrai vau vau vau,gi netikrinai🤣
Apskritai vi tik ovz,gi galima ir kitą vau vau pasirinkt.
Kažkam gal ir vau.
Dabar tu jos pusėje, liečiant jos vyrų vau pasirinkimą, ar ne? Tai reikėjo būti iš pradžių lojaliai, o ne dabar.
O kam buti butinai lojaliai, arba nelojaliai. Tiesiog gali savo poziuri tureti ir tiek.
Čia ne lojalumas,o požiūris į vyrus,koks vau,koks ne vau.
Visų pirma, patarimo ji neprašė. Visų antra, ištisai grizint ir moralizuot nei gražu, nei kultūringa, nei mandagu tokioms inteligentiškoms damoms. Visų trečia, jūsų patirtys ir nuomonės yra tik jūsų ir nebūtinai jos net įdomios.
Cia jau kaip agoroje, kai girtas miska sklaidosi ,tai as nesigediju jo namo nuvesti,is jo besijuokiancius aprekti ,o kai zmogus siela per daug viesoje vietoje apnuogina ,man irgi kazkaip nelabai malonu. Siaip but daug maloniau jei profesionaliai skiestu ir tai but hipotetine situacija. Tiesos tikrai neieskociau.
Cia jau kaip agoroje, kai girtas miska sklaidosi ,tai as nesigediju jo namo nuvesti,is jo besijuokiancius aprekti ,o kai zmogus siela per daug viesoje vietoje apnuogina ,man irgi kazkaip nelabai malonu. Siaip but daug maloniau jei profesionaliai skiestu ir tai but hipotetine situacija. Tiesos tikrai neieskociau.
Va, būtent.
Čia kaip aš sakiau, draugės leidžia tam vykti ir dengiasi "suaugusio" žmogaus sprendimais.
Tai visų čia eiliniai. Nebent slepia kuri nors savo neeilinio grožio profesorių milijonierių
Nu va tu Klūnį slepi.
Aš burokėlių sriubytę verdu
Fėja*, 25 Spa 2020 - 15:02, parašė: Aš burokėlių sriubytę verduDiedą geriau parodytum.ar bent jai nupasakotum koks.🧛♀️
Aš tai turėjau važiuot kapelius pabaigti tvarkyt, bet galvą įsiskaudėjo, tai laukiu, kol praeis. Kaip durna, dar nuėjau ir gėles likusias paravėjau pasilenkus, tai dar labiau skauda. Kaliau Ibumetino. Dar pusę nakties prakosėjau, bet kaip atsirado, taip ir pradingo, matyt alergiškai.