Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nenusivažiuokit į lankas.

Kas tas MSM, prašau paaiškinti? Man rūpi viskas profilaktiškai.

MSM (metilsulfonilmetanas) – mažų molekulių sieros junginys, kurio esama tam tikros rūšies maisto produktuose, pavyzdžiui, kavoje, arbatoje, žaliose daržovėse, taip pat įvairių žmogaus organizmo baltymų sudėtyje. Siera yra vienas iš žmogaus organizmui būtinų mineralų. Dėl uždegimo sieros sąnariuose mažėja. MSM sieros junginius organizmas lengvai įsisavina, todėl MSM yra naudojamas sąnarių negalavimams, tokiems kaip artritas, artrozė, taip pat tendovaginitas, gydyti.

Atsakyti

Nenusivažiuokit į lankas.

Kas tas MSM, prašau paaiškinti? Man rūpi viskas profilaktiškai.

Metilsulfonilmetanas

Atsakyti

Nenusivažiuokit į lankas. Kas tas MSM, prašau paaiškinti? Man rūpi viskas profilaktiškai.
Ten jau ne profilaktiškai, o rimtai susirgus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 spalio 2020 - 13:14

Kai kurie žmonės turi išsilavinimą, ir giliai bei nuosekliai žino procesus bei veikimo mechanizmus, todėl išmano kažką geriau už kitus ir nebūdami ekspertais. Be bazinio išsilavinimo tam tikrose tiksliųjų ir gamtos mokslų srityse, Google nepadės. Nes tiesiog neturėsi pagrindų. 

Todėl jei tau neįdomu, tiesiog nesinaudok patarimais. O ne kritikuok tai, ko iš vis nerauki 

As kririkuoju bendravimo buda, o ne zinias,ar patarimus. 

Atsakyti

As kririkuoju bendravimo buda, o ne zinias,ar patarimus. 

Daugumos čia bendravimo būdas ne kažką. Tad verta ir į veidrodį pažiūrėt 

Atsakyti

Daugumos čia bendravimo būdas ne kažką. Tad verta ir į veidrodį pažiūrėt 

Tavo, beje, irgi. 

Nepatinka mano postai, tai apeik. Rasysiu, ka noresiu. 

Atsakyti

Ten jau ne profilaktiškai, o rimtai susirgus.

Ne, jis yra dažnai naudojamas papilduose sportininkams, sąnarių problemų turintiems. Tai nėra vaistas, kuris vartojamas tik susirgus 

Atsakyti

Tavo, beje, irgi. 

Nepatinka mano postai, tai apeik. Rasysiu, ka noresiu. 

Tai ir sakau daugumos. Tiesiog tu pastoviai baksnoji į kitų tipo neigiamas ar tau nepatinkancias savybes, nors visada jas ir pati turi. Tas pačias lygiai. Todėl pirmiausia iš savęs saipaisi gi. Ir netikiu, jog to nesupranti

Atsakyti

Metilsulfonilmetanas

Ai, žinau MSM, pasirodo, iherbe į sąrašą turiu įsidėjus.

Žinias atnaujinau.

Atsakyti

Bet tai grožis koks tų lapų kai natūraliai gelsta!

Atsakyti

Ne, jis yra dažnai naudojamas papilduose sportininkams, sąnarių problemų turintiems. Tai nėra vaistas, kuris vartojamas tik susirgus 

Supratau. Dėkui

Atsakyti

Bet tai grožis koks tų lapų kai natūraliai gelsta!

Joo. :wub: 

Bet taip greitai dingsta nuo medžių, per kelias dienas. Pas mus laukinis putinas buvo toks gražus, raudonai geltonas, Vieną rytą atsibudau, žiūriu pro langą, o ten jau beveik nieko neliko. Per vakarą/naktį ir nubarstė lapus.

Atsakyti