Paprastas gripas labai puikiai lauzo kaulus irgi.
Na, gripas nėra toks jau paprastas virusas
Bet tai neįsivaizduoju, 40 temperatūra nebūna paprastos ligos požymis. Ar būna?
jei man pakiltų temperatūra, aš jau įsivaizduočiau, kas yra, nes esu kažkokia nelinkus į dideles temperatūras. Buvo prie gripo kelis kartus iki 38,8 ir kartą prie rota viruso. Per visą gyvenimą. Gal mano imunitetas silpnas, nežinau.
Tai paprastai saaugusiems žmonėms nekyla tokių aukštų temperatūrų. Nors gripų kaikurie štamai gali užkelti.
Nežinau, man kai buvo 40, tai buvo angina. Man reikėjo antibų.
Na, skirtingos tos reakcijos būna....
Gal kaip tik stiprus tavo, Pinot.
Aš tai kartais galvoju, kad organizmas nekovoja su kažkuo, tai silpnas. Kartą sirgau gripu, su visais laužymais ir išreikštais požymiais, o tempa vos vos..
Ir šiaip kažkodėl ta temperatūra yra pamažinta. Dabar, kai vaikštau į odontologijos kliniką, tai matuoja iškart prie įėjimo ir vis stebisi, ar visada tokia žema temperatūra? Galvoju, tai jūsų termometras sugedęs. Bet ne, ėjau skiepo darytis į endemiką, ir vėl tas pats klausimas.
Namie matuojantis niekada nerodo daugiau nei 36,2. O įstaigose parodo dar mažiau.
Aš tai kartais galvoju, kad organizmas nekovoja su kažkuo, tai silpnas. Kartą sirgau gripu, su visais laužymais ir išreikštais požymiais, o tempa vos vos.. Ir šiaip kažkodėl ta temperatūra yra pamažinta. Dabar, kai vaikštau į odontologijos kliniką, tai matuoja iškart prie įėjimo ir vis stebisi, ar visada tokia žema temperatūra? Galvoju, tai jūsų termometras sugedęs. Bet ne, ėjau skiepo darytis į endemiką, ir vėl tas pats klausimas. Namie matuojantis niekada nerodo daugiau nei 36,2. O įstaigose parodo dar mažiau.Tai po lauko visada mažesnė. Mums su vaiku vakar 36.1 parodė
Tada aš buvau 12 klasėj ir turėjau laikyti egzaminus. Lietuvių su 39 rašinį rašiau, o tada po kelių dienų matematika turėjo būti. Tai užkilo dar daugiau tempa, aš sapnavau, kad miriau ir nelaikiau to matkės egzo 😄. Sapnavau, kad nu va, nesulaukiau matkės egzo, o taip jo bijojau 😄😄 O man būtinai reikėjo su visais laikyti, nes viena tikrai nebūčiau išlaikius. Nemokėjau matkės visiškai. Gerai, kad buvo kelių dienų tarpas. Pagėriau antibų ir viskas pagerėjo, laikiau tą egzą ir viskas baigėsi laimingai 😄
Tai suaugusiems nelabai virusai užkelia 40. Tie mūsų vietiniai bentUj, žinok būna visaip. Kai susirgome kadaise rotu visi 4.... ojojoj... aš su vaikais mažais infekcinėj, o MB su 40 namie be fazės gulėjo kelias dienas.... Dakarė net nepatikėjo, kad ir jam rotas. Išrašė jam vaistų priešvirusinių. Relenza. O man tik labai bloga, labai ten žarnyne ne kas, bet temperatūra 37,2. Vaikams apie 38-39.