Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš tai žinau viena, kad gali svaigt, fantazuot, svajot. Bet jei išsipildytų ta svajonė, tada reakcija gali būti visai kitokia, nei įsivaizdavai. Gerai, kol neįvyko, bet jei įvyktų, nebūtinai su šypsena jis lakstytų. Aišku, nebūtinai. Bet čia tada labai labai išskirtinis atvejis būtų, manau. Labai įdomu.

Jei MB taip mane iškišt norėtų, aš seksualiai savo MB nenorėčiau. Man tai būtų šakės. Nžn, kaip atsigaučiau....

Atsakyti

Bet kažkaip  tu nekonkrečiai amadeja rašai. Galėtum nuosekliau papasakot kas ten su jumis vyksta ir dėl ko ta laimė bei gera  nuotaika.  Nes pvz aš nesuprantu nieko iš šių nuotrupu, toks jausmas kad tu pati viena fantazuoji kažką . Sory, toks įspūdis susidaro 

Stengiuos nepersistengt. Tik noris tom  emocijom pasidalint. 

Atsakyti

Fėja, aj man dėl savęs viskas ok. Pas mane požiūris pačiuožęs. 

Bet mintis dėl fantazijų ir realybės skirtumo, tai verta dėmesio. 

Atsakyti

Dabar sakau, kad reikia bent 3-4 sav.labai griežto visuotinio karantino su ženkliomis baudomis už pazeidimus, nes žmonės tiesiog yra durni, o vėliau kainuos brangiau, nes teks daug žmonių gydyti ir karantino reiks ilgesnio grįžti į normas. 

Amadėja, o nuo baudų žmonės protingėja?

Kažkaip abejoju...kas neduota-neduota

Atsakyti

Amadėja, o nuo baudų žmonės protingėja?

Kažkaip abejoju...kas neduota-neduota

Protingi ir be karantino siknas prisedo. O durniams tas karantinas bus dzin.

Atsakyti

Aš tai manau pristabdys epidemija nuotolinis mokymas, renginių nebuvimas ir kavinių ribojimai

Atsakyti

Protingi ir be karantino siknas prisedo. O durniams tas karantinas bus dzin.

Užtai ir keistas pasisakymas, kad durniams reikia griežto karantino ir baudų, lyg nuo to smegenys ataugtų...

ar baudos mažina girtų vairuotojų skaičių kelyje-NE, jiems pofik, tai ir už kaukes taip pat.

Atsakyti

Aš tai manau pristabdys epidemija nuotolinis mokymas, renginių nebuvimas ir kavinių ribojimai

O aš galvoju, kad reikėjo anksčiau, taip kaip padarė kitos šalys.

Dabar mažai kuo padės, kažkiek gal pamažins, bet nežymiai. 

Jei būtų visiškas karantinas, tai tada suveiktų. 

Atsakyti

marco'polo, 03 Lap 2020 - 18:31, parašė: Užtai ir keistas pasisakymas, kad durniams reikia griežto karantino ir baudų, lyg nuo to smegenys ataugtų... ar baudos mažina girtų vairuotojų skaičių kelyje-NE, jiems pofik, tai ir už kaukes taip pat.
Manau,kad kažkiek mažina.jei,kuris susilaiko,tau uždegus žalią šviesą,nelaimių padaugėtų. Kaip.ir karantinas,jei baus,bijos,tai ir padės .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 lapkričio 2020 - 18:41

Taip, reikejo pries pora savaiciu uzdaryt. 

Atsakyti

Amadėja*, 03 Lap 2020 - 18:08, parašė: Fėja, aj man dėl savęs viskas ok. Pas mane požiūris pačiuožęs. Bet mintis dėl fantazijų ir realybės skirtumo, tai verta dėmesio.
Ot tai naujiena.tau daug kartš sakyta,fantazija ir realybė nebūtinai draugės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 lapkričio 2020 - 18:37

Man tai nuo pietu labai skauda smilkinius. Ar yra tokis kovido simptomas?  :D​ 

Atsakyti