Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pinotija, 03 Lap 2020 - 18:33, parašė: O aš galvoju, kad reikėjo anksčiau, taip kaip padarė kitos šalys. Dabar mažai kuo padės, kažkiek gal pamažins, bet nežymiai. Jei būtų visiškas karantinas, tai tada suveiktų.
Tai taip, reikėjo jau prieš mėnesį. Gal tada mokyklas bent galėtų leist dabar. Nu bet nepadarė to, matyt bijojo prieš rinkimus tautą nervinti

Į kavos aparatu tema 😂

Atsakyti

Man tai nuo pietu labai skauda smilkinius. Ar yra tokis kovido simptomas?  :D​ 

Negaliu atsakyti...

mano sesės testas teigimas, vakar pasidarė. nuo praėjusio trečiadienio dingo uoslė ir skonis. dukra jos karščiavo, bet dukros ats neigiamas

Atsakyti

Mano kolegės teigiamas.

Atsakyti

Man jau kyla mintis,kuri iš mūsų bus pirma🙊

Atsakyti

Negaliu atsakyti...

mano sesės testas teigimas, vakar pasidarė. nuo praėjusio trečiadienio dingo uoslė ir skonis. dukra jos karščiavo, bet dukros ats neigiamas

tai sesei tik tiek? 

Atsakyti

Aš tai manau pristabdys epidemija nuotolinis mokymas, renginių nebuvimas ir kavinių ribojimai

Sporto klubų, varžybų žiūrėjimo, daugiau darbo iš namų.

Atsakyti

Mano kolegės teigiamas.

Uch

Atsakyti

Negaliu atsakyti... mano sesės testas teigimas, vakar pasidarė. nuo praėjusio trečiadienio dingo uoslė ir skonis. dukra jos karščiavo, bet dukros ats neigiamas
Padarius vėliau, gali būt neigiamas. Kaip ir Uspaschiko. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 03 lapkričio 2020 - 19:25

Seli, tokio nėra.  Greičiau pakilęs kraujospūdis

Atsakyti

Pinot, mano derlius

Atsakyti

Seli, tokio nėra.  Greičiau pakilęs kraujospūdis

Smilkiniuose? 

Atsakyti

Įtampos sukeliamas galvos skausmas

Paprastai sukeliamas patiriamo streso ar nerimo, kai pečių, žandikaulio ir kaklo srityje esantys raumenys įsitempia. Dėl to smilkinių, veido ir skalpo srityse vykstantys raumenų susitraukimai sukelia skausmą. Jis gali trukti nuo kelių minučių iki kelių dienų, o pagrindiniai atsiradimą paskatinantys veiksniai yra miego trūkumas, praleisti pietūs, stiprios emocijos ar alkoholis.

Atsakyti