Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Vaiko muzikos namų darbai yra kosmosas 🤣. Nieko nesuprantu nors esu baigusi muzikos mokykla 😀. Net nesuprantu koks klausimas. Gerai kad jis supranta pats 😂

Jooo su muzika būna :D

Atsakyti

Aš kažkaip atrodo visai laukiu to namų darbų etapo 😁 bet turbūt taip atrodo tik dabarv🤭

Vienas labiausiai užknisančių dalykų.

Pakęst negaliu, o nuotolinio atveju tai viskas yra pusiau ND.

Atsakyti

Kiek man nervų suėdę tos nesąmonės susiję su ND, tai apsakyt negaliu

Atsakyti

Gal su berniukais sunkiau su tais nd?

Nors mes su mb pakalbam, tai abiem mokykla būtų buvus nieko, jei ne nd. Abiems nd buvo katastrofa. Tai aš su malonumu laukiu kai galėsiu ne pati juos daryt, o tik žiūrėt, ar padarė 🤣🤣🤣

Atsakyti

Mazi vaikai- mazi vargai, Mona :D​ 

Atsakyti

Aš kažkaip atrodo visai laukiu to namų darbų etapo 😁 bet turbūt taip atrodo tik dabarv🤭

Tai ziurek gal nd bus TAI del ko dar ir dar vaiku noresi :lol: 

Atsakyti

Tai ziurek gal nd bus TAI del ko dar ir dar vaiku noresi :lol:

Kas ten žino, mes su mb jau pasiskirstę, kuris kurias pamokas padės ruošti 😂😂😂

Atsakyti

Nu bet krūvis nežmoniškas. Va db aštuntokas jau 2 val sėdi prie nd ir nei pusės neatliko. Nu tai ką aš žinau. Normaliai klasėj tikrai tiek neužduoda 

Atsakyti

Kad ir mūsų laikais buvo žiauriai daug tų nd, jei juos visus daryt. Todėl dalį pasilikdavau nusirašyt 🙈

Atsakyti

Nu bet krūvis nežmoniškas. Va db aštuntokas jau 2 val sėdi prie nd ir nei pusės neatliko. Nu tai ką aš žinau. Normaliai klasėj tikrai tiek neužduoda 

Tai juk ne visos pamokos online vedamos. Kitos savarankiskos, tai diena turejo dirbti. 

Atsakyti

Tai juk ne visos pamokos online vedamos. Kitos savarankiskos, tai diena turejo dirbti. 

Tai ten tada savarankiški klasės darbai dieną. Nd papildomai. Sakė iki 3 sėdėjo tipo pamokose ir darė klasės darbus. 

Nu va tik db nuėjo praustis. Visko nespėjo padaryt. Atidėjo tuos kur ne rytojui reik. Bet hi rytoj kitų dalykų mokytojai užduos 🤔

Nu aš ksip ex mokytoja pažiūrėjau biologijos nd. Tikrai itin didelė apimtis, neįsivaizduoju kaip jinai tiek patikrins

Atsakyti

Kad ir mūsų laikais buvo žiauriai daug tų nd, jei juos visus daryt. Todėl dalį pasilikdavau nusirašyt 🙈

Va mano vaikas kažkodėl to nedaro 🤣

Atsakyti