Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai juk ne visos pamokos online vedamos. Kitos savarankiskos, tai diena turejo dirbti. 

Patikėk kaip dirba jie ... :D

Atsakyti

Va mano vaikas kažkodėl to nedaro 🤣

Ir mano, nors gi galimybės jiems dabar

Atsakyti

Tai ten tada savarankiški klasės darbai dieną. Nd papildomai. Sakė iki 3 sėdėjo tipo pamokose ir darė klasės darbus. 

Nu va tik db nuėjo praustis. Visko nespėjo padaryt. Atidėjo tuos kur ne rytojui reik. Bet hi rytoj kitų dalykų mokytojai užduos 🤔

Nu aš ksip ex mokytoja pažiūrėjau biologijos nd. Tikrai itin didelė apimtis, neįsivaizduoju kaip jinai tiek patikrins

Mano vaikui dėl istorijos ta mintis kilo. Daug darė, siunt,ė ir nepadarytą prieš tai ir greit gavo balus. Sako, kad garantuotai visko neskaitė ;)

Atsakyti

Mano vaikui dėl istorijos ta mintis kilo. Daug darė, siunt,ė ir nepadarytą prieš tai ir greit gavo balus. Sako, kad garantuotai visko neskaitė ;)

Tai manau kad visko neskaito. Bet gi realiai svarbu ne įvertinimas, o kad daro tą darbą, vis kažko išmoksta gal

Atsakyti

Tai manau kad visko neskaito. Bet gi realiai svarbu ne įvertinimas, o kad daro tą darbą, vis kažko išmoksta gal
Tai turbūt, nes labai daug nepadaro. Mokytojai terminus nukėlinėja...  Aš saviškiui vis sakau googlint, jei neaišku. Tą pačią rašybą.  Vis gal liks galvoj kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 06 lapkričio 2020 - 00:05
O selijos kepure kokia vintazine. Tik nesupraskit neteisingai as dievinu vintazinius daiktus.
Tai ka ,bitches , atejo dziaugsmas ir i jusu kiemus su vaiku mokymu?
O tos muzikos ,kaip nors negalima su mokytoja susitart , gi ne visi gabus tai muzikai ,kitiems gi ji visai ne prie ko gyvenime.
Atsakyti

tai mokytoja dirba pagal programa ir tiek. ir taip realiai ką jau ten nuotoliniu is mzikos nuveiksi, tik pratybas daryt lieka

Atsakyti

Beanie stiliaus kepure, koks cia vintazas. Vintazines buvo su atlenkimu ir be prailginimo. 

Atsakyti

Atrodo Baidenas šaukštų drožimą atidės bent 4metams.😀

Atsakyti

Atrodo Baidenas šaukštų drožimą atidės bent 4metams.😀

Kazkaip gal net dziaugiuosi. Nu nepernesu as to Trampo.

Atsakyti

*** Sėlija, 06 Lap 2020 - 10:29, parašė: Kazkaip gal net dziaugiuosi. Nu nepernesu as to Trampo.
Bet kokius cirkus krečia.Totalinis karas,dvasinė patarėja su maldom ,užkeikimais ir angelais.Tokio dar nebuvo.
Atsakyti

Bet kokius cirkus krečia.Totalinis karas,dvasinė patarėja su maldom ,užkeikimais ir angelais.Tokio dar nebuvo.

Dar neaišku kaip jis užleis savo postą,  nes turi daug agresyvių šalininkų. Ragina kovoti, nepripažinti. Ot, ryžas. :)​ 

Atsakyti