Butent sausose vietose ir atsirado nuleistos lysves. Ai ateis laikas ir suprasi. Uzkniso cia savo tiesas irodinet.
Tai aš suprantu logiką... gal tada daryt ant dabartinilo pagrindo tuos bortus ir žemių, kad būtų lygiai +- ir paprasčiau būtų... o esmė ta pati, tik dar geriau bus
O paskiau , pasirodo dar teisinga konfiguracija reikia iskasti ,nes neteisinga susilygina su zeme greit ,arba vanduo per kazkur dingsta. Visas mokslas ,opozicinis pakeltuju mokslui.

Man darzas dar ir estetiskas turi buti, o pakeltos lysves labai pagerina vaizda.
As pirmais metais Bulgarijoje irgi i pakeltas vagas susodinau viska, vietiniai klause ,kodel taip. Sakiau lietuviskai. Tais metais naujoko sekme suveike ir buvo dafiga lietaus, tai nebuvo reiksmes ,ten pakeltos ar nuleistos. O paskiau , pasirodo dar teisinga konfiguracija reikia iskasti ,nes neteisinga susilygina su zeme greit ,arba vanduo per kazkur dingsta. Visas mokslas ,opozicinis pakeltuju mokslui.Tai pas mane suma sumarum bus truputį tie bortai aukščiau.
Dar turiu idėją pasodint ateity moliūgų, agurkų šiaudų tam susuktam kūgy, tik reik jį gaut
Dar turiu idėją pasodint ateity moliųgu, agurkų šiaudų tam susuktam kūgy, tik reik jį gaut
o kam, kad tik įdomiai ar madingai? Svarbu, kad augtų gerai, o tos keistenybės tai neturi ypatingos įtakos galutiniam rezultatui. Ar moliūgai tada išauga čempionai?
Tiesiog tada isinesa kurybos, eksperimentinio intereso. Fainiau.
Tiesiog tada isinesa kurybos, eksperimentinio intereso. Fainiau.
Ir atrodo gražiai labai.
Geras šitas!
As irgi siandien testuosiuosi, nusipirkau sidriuko. Dalinsiu testa per puse, biski siandien, biski ryt... ziuresim