O stotesnis minkštimas neįsigėrę kitų skonių
As ryt ta davo vieninteli derliu prigrusiu vistienos krutineles ir kepsiu.
Su krūtinėle tai bus moliūgo skonis su sausiaku viduj. Grūsk kiaulienos sprandinę apkeptą, bo čia ką parašei, tai gal net nevalgysit. Dar paprikos, morkų, česnako, svogūnų ir prieskonių. Buljono biškį įpilt.
Krūtinėlė ir man atrodo nelabai kokia mintis, ji gi tokia sausa beskonė mėsa. Jei jau vištą, tai dėčiau šlaunelių mėsą. Vis sultingesnė. Bet gal čia Madam mintis nebloga su ta sprandine. Nors man ji visad kieta, nemoku aš jos iškept.
Amadėja*, 06 Lap 2020 - 20:02, parašė: Aj dar, vaikams, kurie lankys mokyklą, kaukės pamokose bus privalomos. Intemora, tavo mažoji naudoja tas vienkartines? Mes tai visi dabar tas, nes lengviau kvėpuojasi.Jo..naudoja..ką žinau kaip čia bus.kažin kaip ištvers visą dieną,gal pripras...
Krūtinėlė ir man atrodo nelabai kokia mintis, ji gi tokia sausa beskonė mėsa. Jei jau vištą, tai dėčiau šlaunelių mėsą. Vis sultingesnė. Bet gal čia Madam mintis nebloga su ta sprandine. Nors man ji visad kieta, nemoku aš jos iškept.
Lavina, gal su kokia jautiena maišai. Kiaulienos sprandinė minkšta.
Su krūtinėle tai bus moliūgo skonis su sausiaku viduj. Grūsk kiaulienos sprandinę apkeptą, bo čia ką parašei, tai gal net nevalgysit. Dar paprikos, morkų, česnako, svogūnų ir prieskonių. Buljono biškį įpilt.
Arba kokios avienos... kažkokios išraiškingo skonio mėsos. Nes aš su vištiena bandžiau. Absoliučiai nepatiko.
Lavina, gal su kokia jautiena maišai. Kiaulienos sprandinė minkšta.
Oj ne, neperku aš beveik jautienos.
O kiaulienos sprandinę kartais perku. Tai jei kepsniams tai man ji kieta. Tik greitpuodyje gerai pasidaro 😊
Pažiūtinėjau receptų tai tiesiog su kiaulienos faršu galima daryt.
Bet kažkaip aš manau, kad ten tik vaizdas gražus, dėl skonio abejočiau, manau cukinijos skaniau.
Seli, nepamiršk foto padaryt 😊
Mano šeimynai tai daug skaniau gaunas kai to moliūgo gabaliukai troskinyje ir sudaro ne daugiau negu 1/4 viso tūrio. Tada skoniai taip fainiai pasiskirsto.
Oj ne, neperku aš beveik jautienos.
O kiaulienos sprandinę kartais perku. Tai jei kepsniams tai man ji kieta. Tik greitpuodyje gerai pasidaro 😊
O tai karalaitei ir veršienos nepirksi? Čia a la būsimas jautis, tik vaikystėj.
MONA, sprandinė niekaip nėra kieta bent mano gaminamais būdais: kepta ant laužo, troskinyje, plove, kepta orkaitėje su tuo pačiu moliūgu ar belen kaip kitaip. Kepant svarbu nepetkept. Tada sultinga gaunas. Man lb.pasiteisino temperatūros matuoklis. Įsmeigi ir, jei 75+, tai iškepė
MONA, sprandinė niekaip nėra kieta bent mano gaminamais būdais: kepta ant laužo, troskinyje, plove, kepta orkaitėje su tuo pačiu moliūgu ar belen kaip kitaip. Kepant svarbu nepetkept. Tada sultinga gaunas. Man lb.pasiteisino temperatūros matuoklis. Įsmeigi ir, jei 75+, tai iškepė
Nu bent pasakytum, kad ne į durų staktą įsmeigt reikia