Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aciu dievui, kad neliepia..uzdusciau :)

Kas tau daros?

Atsakyti

Puikiai suprantu Kristij :4u:​ 

Atsakyti

Kas tau daros?

Nzn kas..sakai tai nenormalu, kad nemegstu senienu? :) Tureciau megt? Nu turbut as nenormali.. :D. Butu naujos, sakyciau simpatiskos, bet ne mano skonio :). O va senienos slegia. Turbut tai nenormalu :D

Atsakyti

Na, jei lėkštės dusina? Na nžn.

Atsakyti

Neisivaizduoju, kad lekstes gali dusinti... 

Atsakyti

Senienos..man nepatinka ju aura, mane slegia :). Nu nenormali as..nenormali :D Ka dabar...

Atsakyti

Aš suprantu, ką sako Kristij, nes aš pati tokia. Pas mane irgi yra to "labai" antikvariato, bet aš nei iš puodelio gerčiau, nei iš lekštės valgyčiau. Ir daiktų, žvakidžių, laikrodžių, veidrodžių, knygų. Viskas supakuota. Naudojama viena vienintelė mano senelio brolio, kuris buvo kunigas varšuvoj, kėdė, bet aš jos nebijau, nes ji jau 10 kartų restauruota. Bet jei sulūžtų, išmesčiau  paskutinį kartą   (iki tol mb neleido) be gailesčio.

Man tie daiktai turi svetimą energetiką, kažkokią mistinę, jokiu vandeniu nenuplaunamą.

Atsakyti

O mane veza... 

Atsakyti

Senienos..man nepatinka ju aura, mane slegia :). Nu nenormali as..nenormali :D Ka dabar...

Bet pilys gi patinka?

Atsakyti

Nesakau, kad tai negražu. Gražu. Bet kaip muziejinis (ar panašiai) dalykas. Galima pasigrožėti iš tolo.

Atsakyti

Bet pilys gi patinka?

Man irgi patinka pilys ir senovė, istorija, meno kūriniai, bet tai nereiškia, kad tai turi būti kasdien buityje. Tai kas kita.

Atsakyti

Aš irgi nemėgstu naudot senų daiktų buityje

Atsakyti