Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na, lyg ne apie naudojimą kalba buvo

Atsakyti

Bet pilys gi patinka?

Tai ir senoviniai indai muziejuje idomus..bet va namie senienu nenoreciau.

Atsakyti

Aišku

Atsakyti

Na, lyg ne apie naudojimą kalba buvo

Apie valgymą is senų lėkščių gi

Mano exas senienų mėgėjas, tai oi kariavom pusę gyvenimo dėl visu tu senų daiktų namie. Kiek esu išmetus jam nežinant, jaučiu uzmetytumet akmenimis 🤣

Atsakyti
Ir naudoju ir perku ir renku ir myliu senienas. Net namo raudonu plytu su karuna visada norejau . Su daug kambariu ,duru ,rusiu .
Tik kompiuteriu ir televizoriaus nenoriu antikinio biggrin.gif
Atsakyti

Ir telefono turbūt :)

Atsakyti

Man gražu,su mielu noru priglausčiau ir lėkštes ir vazas ir knygas ir kokią komodą,tik arba tai labai brangu arba jau vaizdas ne kažką.Bet man labai patinka,iš vis mėgstu mistiką,senovę...

Atsakyti

Va va man irgi senoviniai namai patinka. Altos tai ten isvis egzotika, visas isplanavimas, kambariai rusy. Man namas be rusio ir antro auksto tai butas su lopineliu zemes, o ne namas.

Nes antras aukstas ir rusys tai visai atskiros erdves. 

Atsakyti

O mes Palangol gyvenom apartamentuose su laiptais tai mane erzino. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 07 lapkričio 2020 - 14:13

O mes Palangol gyvenom apartamentuose su laiptais tai mane erzino. 

Taip, erzina laiptai. Ir nepatogu valyt, lakstyt, senatvėj nesaugu. Nebenoriu tokio. Aišku jei sklypas mažas, tai vienintele išeitis normalų plotą turėt 

Atsakyti

Pasodinom dar 5 medžius šiandien 👍. Bet dar kokių 40 liko 😂

Atsakyti

*** Sėlija, 07 Lap 2020 - 14:08, parašė: Va va man irgi senoviniai namai patinka. Altos tai ten isvis egzotika, visas isplanavimas, kambariai rusy. Man namas be rusio ir antro auksto tai butas su lopineliu zemes, o ne namas. Nes antras aukstas ir rusys tai visai atskiros erdves.
Oi,turim ir tą ir tą.laiptai man labai patinka. Apue senatvę negalvoju.manau dar ne laikas.😀

Jei mano mama užlekia pas mane pasišokinėdama,tai jau  kaip nors užroposiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 lapkričio 2020 - 14:46