Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mano teises ir dabar nepakeistos. 

jei id kortelė ar pasas su pakeista pavarde, tai teisės irgi būtinai turi būti pakeistos.  Kitaip tu važinėji su padirbtu dokumentu :)  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 07 lapkričio 2020 - 21:52

jei id kortelė ar pasas su pakeista pavarde, tai teisės irgi būtinai turi būti pakeistos. Mes gyvenam ne Uk, kur teisės pagr. dokumentas.

nu vazineju, nieks nestabdo, tai nieko ir nedarau. 

Atsakyti

nu vazineju, nieks nestabdo, tai nieko ir nedarau. 

O jei sustabdytų? Tavo pavardė pakeista juk? Gautum baudą.

Atsakyti

Mano teisės prieš kažkiek metų buvo išduotos su klaida  varde, pridėta viena raidė, net nepasakytum, kad nėra tokio vardo. Na, ir nekreipiau dėmesio. Kartą stabdė, sutikrino ir gavau  :) 

Dar su tom pačiom teisėm kartą turėjau notarinį dalyką atlikti. Taip pat nufutbolino mane, o buvo l.svarbus veiksmas. Nu yra tie dalykai, ir ką padarysi.

Atsakyti

Mano teises ir dabar nepakeistos. 

Nėr būtina?

Atsakyti

Gautų max perspėjimą

Atsakyti

Mano teisės prieš kažkiek metų buvo išduotos su klaida  varde, pridėta viena raidė, net nepasakytum, kad nėra tokio vardo. Na, ir nekreipiau dėmesio. Kartą stabdė, sutikrino ir gavau  :)

Dar su tom pačiom teisėm kartą turėjau notarinį dalyką atlikti. Taip pat nufutbolino mane, o buvo l.svarbus veiksmas. Nu yra tie dalykai, ir ką padarysi.

Eina sau...

Atsakyti

jei id kortelė ar pasas su pakeista pavarde, tai teisės irgi būtinai turi būti pakeistos.  Kitaip tu važinėji su padirbtu dokumentu :)  

Tai kad db net nebūtina teisių pateikt policijai sustabdzius. Galima id kortelę tik

Važinėjau taip kelis metus. Daug kartų stabdė, niekad nenubaudė. Nes gi pagal asmens kodą mato kad čia tas pats žmogus 

Atsakyti

Nėr būtina?

Neprivaloma vežiotis teisių iš vis. Jie paima bet koki dokumentą ir pagal asmens kodą sutiktikrina ar tas asmuo turi teisę vairuoti.

Atsakyti

Nėr būtina?

nebutina veziotis ju. 

Atsakyti

O musu varda dar imanoma iskraipyt? 

Atsakyti

Dana..Daina...Diana...va prideta viena raide :)

Atsakyti