Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Hana

Atsakyti

Sake prideta raide..ne pakeista :)

Atsakyti

nebutina veziotis ju. 

Tai dabar nebūtina. o prieš kokį dešimtmetį buvo netgi labai būtina. Esu mb gabenus, kai jį buvo sustabdę ir reikalavo.

Ir draudimo reikėjo, žodžiu, visko.

O musu varda dar imanoma iskraipyt? 

po d pridek papildomą e. Gaunasi visai padorus egzotiškas vardas. :D 

Atsakyti

Džiaugiatės, kad Bidenas?

Atsakyti

Džiaugiatės, kad Bidenas?

O tau yra koks tai skirtumas? 😀

Atsakyti

Tai ir tavasis gali susirast. Vedybos nuo to nesaugo

Aš turėjau omenyje tą Amadėjos vyro 'atsivertimą', kai vėl iš naujo prisipažinėjama meilėj ir t.t. Gal, tada, pats kitą turi.

Čia pamąstymas. O kad bet kurią palikt gali, nesutinku. Gal kitos ir pačios tuos vyrus gali palikt.

Atsakyti
Is amadejos postu labai neigiamas jos suzadetinio portretas susidaro.Nemanau kad jis turi kokiu palaikytoju cia. Siaip tai jei ziuret i situacija normaliai- tai patarimai amadejai butu neigiami.
Atsakyti

Man tai Amerikes reikalai maziausiai rupi. 

Atsakyti

Man tai Amerikes reikalai maziausiai rupi. 

Man irgi.

Atsakyti

Nerūpi,bet man  biški įdomi ta kova ,ypač Trampo.

Atsakyti

Aš turėjau omenyje tą Amadėjos vyro 'atsivertimą', kai vėl iš naujo prisipažinėjama meilėj ir t.t. Gal, tada, pats kitą turi.

Čia pamąstymas. O kad bet kurią palikt gali, nesutinku. Gal kitos ir pačios tuos vyrus gali palikt.

Jei vyras turi kitą, tai nepuls prisipažineti meilėje savo žmonai. Kaip tik bus emociskai nutolęs 

Atsakyti

Gaile,bet tu tiek psichologijos pridikaičius ir  nežinai,kad akivaizdus pasikeitinas ir į gerąją pusę irgi gali būt  ženklas,kas kažkas vyksta negero,tai būna slėpimas,užliūliavimas ir pan. Net aš esu šitą išskaičius kažkur.

Tiesiog jei bam ir staigus elgesio pasikeitimas,tai yra priežastis tam.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 lapkričio 2020 - 09:39