Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As tai niekur nevaziuociau. 

Tipo sėdėt ir laukt kol MB parneš namo zaraza? Vat Snd dirba pariniam, rytoj 18 val baigia. Nu kokie jam šansai neužsikrėsti, kai pusę kolegų ir pusę pacientų užkrėstų. Jis teigia, jog nėra šansų. Ir liepia man varyt tik izoliuotis nuo jo 

Atsakyti

Sako kad per mėnesį jie čia visi prasirgs, tada bus saugu grįžt. Tai jaučiu reik klausyt jo

Atsakyti

Sako kad per mėnesį jie čia visi prasirgs, tada bus saugu grįžt. Tai jaučiu reik klausyt jo
Klausyk, aišku.

Norėjau klaust kaip reikalai pas tb.

Guodžia tai, kad prasirgę tikėtina nebeužsikrės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 08 lapkričio 2020 - 21:26

Tai gal toks didelis proc.teigiamų, nes ligonines pratestavo? Nes vakar 27proc.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 08 lapkričio 2020 - 21:31

Niekur nuo savo seimos neiciau.Sirgsiu,tai sirgsiu. 

Atsakyti

*** Sėlija, 08 Lap 2020 - 21:28, parašė: Niekur nuo savo seimos neiciau.Sirgsiu,tai sirgsiu.
Nežinau,praleist mėnesį Palangoj labai viliojančiai skamba.😁 Visi čia dreba,bijo,o tu Palangoj mėnesį pušynai,jūra,aplinkos pakeitimas. O dar jei astma.tai ir sveikatą pastiprins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 lapkričio 2020 - 21:39

Tai pas Gailę ir vaiką astma. Kam rizikuot?

Atsakyti

Aš turiu galvot apie tai kad aš ir vaikas sergam astma, ty esam aukštoj rizikoj.

Na MB sako rytoj jie spręs, gal iš vis uždarys skyrių ir sėdės visi karantine. Nes gi čia taip neįmanoma dirbt, atveš žmogų su trauma, o jis gulėdamas dar covidu užsikrės nuo personalo arba kitų ligonių. Jei iš vis dar liks to personalo. Nes iš 7 gydytoju, 5 jau izoliacijoj. 

Atsakyti

Nežinau,praleist mėnesį Palangoj labai viliojančiai skamba.😁 Visi čia dreba,boio,o tu Palangoj.mėneeį pušynsi,jūra,aplinkos pakeitimas.

Nu man irgi visai nieko atrodo 🤣

Atsakyti

Aš turiu galvot apie tai kad aš ir vaikas sergam astma, ty esam aukštoj rizikoj.

Na MB sako rytoj jie spręs, gal iš vis uždarys skyrių ir sėdės visi karantine. Nes gi čia taip neįmanoma dirbt, atveš žmogų su trauma, o jis gulėdamas dar covidu užsikrės nuo personalo arba kitų ligonių. Jei iš vis dar liks to personalo. Nes iš 7 gydytoju, 5 jau izoliacijoj. 

Tragedija... O esmė, kad ir kitur identiškai darosi...

Atsakyti

Tragedija... O esmė, kad ir kitur identiškai darosi...

Taip, manau daugumoj taip. 

Atsakyti

Žodžiu patarimas- jei galit neit db į ligonines dėl kokių nors profilaktiku ir pan, tai geriau jau ir neikit

Atsakyti