Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O as ryt pas seimiste turiu eit... bet ten gi ne ligonine, ten tik poliklinika. 

Atsakyti

O as ryt pas seimiste turiu eit... bet ten gi ne ligonine, ten tik poliklinika. 

Nu pas mus ir poliklinikoj pusę personalo serga. Nes poliklinikos daktarės bendrauja, šeimas turi su ligoninių medikais. 

Na tiesiog toks mano pastebėjimas būtų, jog nebūtinus vizitus geriau nukelti. Tiesiog dėl savęs 

Atsakyti

O ir ateina gi pacientai į poliklinika infekuoti, dauguma to net nežino. Medikai ten dirba tik su paprastais chalatais ir kaukem. Nes tipo procedūros negeneruoja aerozoliu, todėl spec apranga nepriklauso 

Mano viena draugė seimiste sunkiai serga db. 

Atsakyti

Na tiesiog toks mano pastebėjimas būtų, jog nebūtinus vizitus geriau nukelti. Tiesiog dėl savęs 

Nai nebūtinų niekas ir neina. Vaistai išrašomi el. receptu. 

aš jau per aną karantiną likau be stebėjimo, o dabar neišeina užsirašyt, jei ir pavyks, tai metų gale. Būsiu nestebėta metus. 

Rytoj vienas šeimos narys turi eiti konsultacijos į ligoninės polikliniką.  O kur dėtis, jei vizito laukta mėnesį ir dar skausmą kenčia. Eis ir džiaugsis, jei nesulauks skambučio, kad atidėta. 

Atsakyti

Niekas nenori patekti į priimamąjį su paūmėjusia liga ir būtent ten  pasigauti virusą. Arba gultis į ligoninę, kur su covidu būsi išprašytas namo, kaip teko skaityt. Todėl jau geriau poliklinika.

Atsakyti

Tai eina kalba apie nebūtinus vizitus.

Su uošviene susikalėm beveik.

Pradėjo priekaištaut, kad vaiko į daržą nevedu. 

Aš ir sakau, kad vesiu, jei reiks dirbt, nes gi karantinas, prašo nevest. O ji, tai tas virusas gal pusę metų bus, tipo pedėta viskas, tipo nieko nepažįsta, kad sirgtų ir pan. 

Atsakyti

Šiaip kreivas žmonių požiūris labai blogina padėtį

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 08 lapkričio 2020 - 22:17

Tai man turetu pranesti, jei gydytoja serga? Ma dzin, as dirbu ne is namu, su mariom zmoniu bendrauju. Taigi poliklinikos  negasdina, nes ar taip, ar anaip tarp zmoniu. Einu siuntimo pas ginekologe. Ir dar suku galva, kaip pakliut pas endoskopuotoja, kazkas su zarnynu negerai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 08 lapkričio 2020 - 22:35

Šiaip kreivas žmonių požiūris labai blogina padėtį

Nu ir tavo toks pat kreivas. Matom kitus, bet patys irgi ne ka geriau elgiames. 

Atsakyti

Tai eina kalba apie nebūtinus vizitus.

Su uošviene susikalėm beveik.

Pradėjo priekaištaut, kad vaiko į daržą nevedu. 

Aš ir sakau, kad vesiu, jei reiks dirbt, nes gi karantinas, prašo nevest. O ji, tai tas virusas gal pusę metų bus, tipo pedėta viskas, tipo nieko nepažįsta, kad sirgtų ir pan. 

Aš neįsivaizduoju kokiam miške reik db gyvent kad nepažinot nei 1 sergančio. Gal žmogus draugų visai neturi tiesiog, tai ir nežino

Atsakyti

Nai nebūtinų niekas ir neina. Vaistai išrašomi el. receptu. 

aš jau per aną karantiną likau be stebėjimo, o dabar neišeina užsirašyt, jei ir pavyks, tai metų gale. Būsiu nestebėta metus. 

Rytoj vienas šeimos narys turi eiti konsultacijos į ligoninės polikliniką.  O kur dėtis, jei vizito laukta mėnesį ir dar skausmą kenčia. Eis ir džiaugsis, jei nesulauks skambučio, kad atidėta. 

Lai užsideda normalų respiratoriu tas tavo šeimos narys, ne kauke, patariu. Ir neliečia veido kol is ten neišeis ir rankų nenusiplaus 

Atsakyti

Jo, ir as su respiratorium zadu eiti.

Atsakyti