Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu mistika man 😀

Nieko čia mistiško.  Aš iš viso saugausi žmonių paskutiniu metu, ir su niekuo nesustoju pakalbėti. Iš tų, su kuriais susiskambinu, niekas neserga, yra neigėjų, yra fatalisčių, gal kas ir nesako. Draugė medikė išvykus gyventi į kitą miestą, nesusiskambinam. Va, būtų kas papasakoja, ten tai turbūt yra ką.  Darbe aplink neserga.

va, mb,  lankėsi bičiulio įmonėje, tai ten buvo darbuotojas susirgęs, bet asmeniškai jis jo nepažįsta.

Gaile, tu esi med. aplinkoj tiesiog.

Atsakyti

Aš pažšdtu  bent jau tris.nu nieko,svęikdta visi.tik 1sirgo sunkiau.virš 60visiems.

Atsakyti

Amadėja*, 08 Lap 2020 - 21:37, parašė: Tragedija... O esmė, kad ir kitur identiškai darosi...

GAILE*, 08 Lap 2020 - 21:35, parašė: Aš turiu galvot apie tai kad aš ir vaikas sergam astma, ty esam aukštoj rizikoj. Na MB sako rytoj jie spręs, gal iš vis uždarys skyrių ir sėdės visi karantine. Nes gi čia taip neįmanoma dirbt, atveš žmogų su trauma, o jis gulėdamas dar covidu užsikrės nuo personalo arba kitų ligonių. Jei iš vis dar liks to personalo. Nes iš 7 gydytoju, 5 jau izoliacijoj.

Tai kur tuos žmones su traumom dės? Nuotoliniu tokių nelabai pagydysi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 09 lapkričio 2020 - 07:33

Va sian viena kolege neatejo, itaria kovida, bet testas tik treciadieni. 

Atsakyti

Tai kur tuos žmones su traumom dės? Nuotoliniu tokių nelabai pagydysi.

Vežti ten kur švaru. Ir kur yra sveiku daktarų 

Atsakyti

Nežinau net tikėt ar ne. Mama pasakojo, kad jos pažįstama su šeima buvo daryti tp testo. Nuvažiavo į mobilų punktą, tipo prastovėjo ilgai, atsibodo ir nesulaukę išvažiavo. Po dienos ar kiek ten gavo žinutes, kad vienam teigiamas, kitam neigiamas. O jie tipo net nesidarė. Nu blyn, ir ne pirmą tokį atvejį jau girdžiu. 

Aišku kovido aš neneigiu, bet jei taip skaičiuojama tai wtf 😳

Atsakyti

Nežinau net tikėt ar ne. Mama pasakojo, kad jos pažįstama su šeima buvo daryti tp testo. Nuvažiavo į mobilų punktą, tipo prastovėjo ilgai, atsibodo ir nesulaukę išvažiavo. Po dienos ar kiek ten gavo žinutes, kad vienam teigiamas, kitam neigiamas. O jie tipo net nesidarė. Nu blyn, ir ne pirmą tokį atvejį jau girdžiu. 

Aišku kovido aš neneigiu, bet jei taip skaičiuojama tai wtf 😳

Manau įvyksta duomenų suvedimo klaidų tiesiog. Nes laborantu darbo krūviai db nežmoniški.

Atsakyti

Ir aplamai sveikatos apsaugos sistemoj db bardakas. Nes nieks nesuplanuota, neorganizuota, žmonių trūksta, vietų trūksta. Jei būtų karantina ankščiau įvedę, neuzkimse būtų taip. O db turim ką turim.

Atsakyti

Pasiskambinau registraturai, sake, jei tik siuntimo, tai skambinti, neiti. Nu ir ok. 

Atsakyti

Ir aplamai sveikatos apsaugos sistemoj db bardakas. Nes nieks nesuplanuota, neorganizuota, žmonių trūksta, vietų trūksta. Jei būtų karantina ankščiau įvedę, neuzkimse būtų taip. O db turim ką turim.

Tai ne priezastis parasyti rezultatus testu, kurie nedaryti. 

Atsakyti

Tai ne priezastis parasyti rezultatus testu, kurie nedaryti. 

Nu kaži ką tu parašytum dirbdama laborante po 16 val per parą be išeiginių. Nzn koks mastas tų klaidų, ir į kur jie gauna tuos teigiamus  atsakymus, nes nieko konkretaus tuose pletkuose nėra. Mano testų atsakymai ateina į e sveikata, prisijungus per banką. Jokios telefono žinutės nerašomos. Tai manau čia biski persūdyta, kad kažkam ten ateina nedaryti testai. Neįsivaizduoju kokiu būdu tai įmanoma 

Atsakyti

Nu kaži ką tu parašytum dirbdama laborante po 16 val per parą be išeiginių. Nzn koks mastas tų klaidų, ir į kur jie gauna tuos teigiamus  atsakymus, nes nieko konkretaus tuose pletkuose nėra. Mano testų atsakymai ateina į e sveikata, prisijungus per banką. Jokios telefono žinutės nerašomos. Tai manau čia biski persūdyta, kad kažkam ten ateina nedaryti testai. Neįsivaizduoju kokiu būdu tai įmanoma 

Nu aš nežinau ar ten sms žinutė, neklausiau, gal sakė "pranešė" ar pan, tiesiog taip parašiau. 

Esmė, kad ne pirmas toks jau atvejis. Nu nebent žmonės masiškai išsigalvoja, meluoja. 

Sunku ir man suprast. 

Atsakyti