Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Galbūt jis apstaugė ir apstumdė tas moteris dėl vaiko atseit neprižiūrėjimo, nes lūžo raktikaulis.

Bet koks paršas, vertas pats gaut į snukį .

Atsakyti

Tai lūžta vaikams tie raktikauliai dažnai, tiesiog nukritus. Bet jei tu, amadeja, gausi skundą VTAT, tai būtinai joms paminek tą momentą. Pasakyk kad tas žmogus nesivaldo ir galimai skriaudžia vaikus. Tegu ten nuvažiuoja patikrinti, turės ir jie tuomet reikalų
Taip taip. Aš tą turėsiu minty. Juolab sakė Santarose buvo. Tai faktas užfiksuotas. 

O ir jam bus ką atsakyti, jei bent ką ta tema paminės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 09 lapkričio 2020 - 16:48

Svarbisusia  aš iš to jovalo išsikapsčiau... 

Bet sužinojau, tai vos neapsižliumbiau nuo įvairių jausmų antplūdžio. 

Atsakyti

Skambinausi su seimiste, tai jo, sake, ir pas mus daktarai iskrite. Pas ginekologa israse siuntima, o del kolonoskopijos nedave vilciu net privaciai.Sake,bandyt,bet ir ten gi tie patys daktarai, tik tu endoskopuotu nedaug isvis yra. 

Atsakyti

Skambinausi su seimiste, tai jo, sake, ir pas mus daktarai iskrite. Pas ginekologa israse siuntima, o del kolonoskopijos nedave vilciu net privaciai.Sake,bandyt,bet ir ten gi tie patys daktarai, tik tu endoskopuotu nedaug isvis yra. 

Nebandytum kur vln?     BA klinikoje dirba gerų daktarų, sunūs ten gydėsi., neblogai viskas sustyguota. Kai ieškojau, tai žiūrėjau, kad gydytojas per daug vietų nedirbtų, radau tokių, kur kitur nedirba.

Baisu man būtų dėl žarnyno.  Susirasčiau kaip nors.

Atsakyti

Nu ner tokio strioko dar. 

Atsakyti

Nu negi per trumpą laiką kažkas lb.blogo nutikt. Blyn, jei neišsispręs, tai man gali reikt mažos ginekologinės operacijos. Nu gal ten kaipnors kurnors....

Atsakyti

Manau per mėnesį dauguma medikų persirgs. Nu per 2. Ir viskas veiks 

Atsakyti

Bet gi ne kartą skelbė, kad suserga ir antrą kartą...tai jei židiniuose suksis gali ir iš naujo sirgt.

Kaip tu, nusprendei jau kažką dėl Palangos?

Atsakyti

Šiandien sakė, kad daug jų saviizoliacijoj dėl kontaktų.

Atsakyti

Ta pati seimiste sake. Sako, luktelekit menesi kita, prasirgsim ir dirbsim toliau.

Atsakyti

Bet gi ne kartą skelbė, kad suserga ir antrą kartą...tai jei židiniuose suksis gali ir iš naujo sirgt.

Kaip tu, nusprendei jau kažką dėl Palangos?

Nu kiek tų atvejų? Vienas kitas.

Šiaip pagal tyrimus, tai 6 mėn.imunitetas laikosi labai gerai

Atsakyti