O tu į kokią šeimos kliniką eini ar į tą senąją polikliniką? Aš tai šeimos klinikoj, ten gal 5 ginės yra, tik ir dirba jos po dieną į savaitę ten. Bet man jokio skirtumo, eilių labai didelių nebūna, mėnesio bėgy dažniausiai išeina užsiregistruot.As uzsiregistravau kitur, ten buvusi Raudonojo Kryziaus ligonines ginekologinio vedeja dirba, einu pas ja visada.Gruodzio 2 d.
Kaip graziai Mona padekoravo namus dukrytes 9 menesiu gimtadieniui
Sakei, blin, nemylesi, nemylesi, myli ir dar kaip. O kad sunku, tai visos zinom, ir cia normalu.
Sakei, blin, nemylesi, nemylesi, myli ir dar kaip. O kad sunku, tai visos zinom, ir cia normalu.
Aišku myliu. O kaip nemylėsi.
Bet yra kiti dalykai. Neturiu kantrybės, esu labai emociolali, visko būna. Manau ne tokiems žmonėms vaikus auginti. Bet kad jau turiu, tai mylėsiu, rūpinsiuosi ir darysiu viską, kas mano nuomone jai geriausia.
Antakių kovos!!!
Blyn čia jaučiu biški jau patyčios, nors iš tikro tiesiog labai juokinga ir tiek net nežinau ar būčiau pastebėjus, jei ne mb, bet kai pasakė tai užsijuokiau 🤭
20201109_215151_copy_4248x2388.jpg 76,55KB
1 Parsiųsta kartų
Kur tu tuòs namus matei? 🤔
Kur tu tuòs namus matei? 🤔
facebuke
facebuke
Neradau
Aš ir. Nu nėra nieko
Gaila, kad valstybinės institucijos, kurios turėtų dirbti savo darbą, yra viskam apatiškos ir tik užsiima raganų medžioklėmis. Nors sužinoję apie ligą, nedelsiant pateikėme asmenis, su kuriais turėjome kontaktus, bei vietas, kuriose lankėmės, tačiau su kai kuriais kontaktiniais žmonėmis taip ir nebuvo susisiekta.
Dabar, praėjus tiek laiko, į viską žiūrime kitaip. Žinome, kad liga mus užgrūdino, bet tada, kai buvo sunku fiziškai, tuos nepagrįstus kaltinimus buvo labai sunku atlaikyti. Kaip jaučiasi sergantysis? Tą labai gerai apibūdina keli dalykai, kai matai pro tavo namus vaikštančius žmones ir rodančius pirštais. Kai bijai atidaryti langą ar išeiti tiesiog į kiemą įkvėpti gryno oro. Kai pasveikęs bijai išeiti į miestą, nes nežinai, kaip tavo gimtojo ir mylimo miesto žmonės į tave reaguos. Kai nuėjęs į parduotuvę iš jos matai greitai pasišalinančius draugus. Ar dar kyla kausimų, kaip žmogus jaučiasi? Blogai, labai blogai, bet laikas viską gydo.
Mes darėme viską, kad į šeimą netikėtai atkeliavęs virusas neišplistų. Jį, kaip jau žinome, sustabdėme. Išskyrus mūsų šeimos aplinką, jis neišplito.cia yra citata is provincijos leidinio.
Ir cia ne kokie marginalai tai patyre, o visai auksto rango provincijoje zmones,deja. Visuomene nepasirengusi visiskai.
Mano kolegei ta pati savijauta jau dvi savaites ir niekas nesikeičia, nei blogiau, nei geriau.
Mano senasis fiskars kastuvas isejo i duobkasius tarnaut. Bent taip galiu prisidet. Ir taip ,man jau pofig ,kad esu siukslyno cigonyno dalis.