Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O tu į kokią šeimos kliniką eini ar į tą senąją polikliniką?  Aš tai šeimos klinikoj, ten gal 5 ginės yra, tik ir dirba jos po dieną į savaitę ten. Bet man jokio skirtumo, eilių labai didelių nebūna, mėnesio bėgy dažniausiai išeina užsiregistruot.
As uzsiregistravau kitur, ten buvusi Raudonojo Kryziaus ligonines ginekologinio vedeja dirba, einu pas ja visada.Gruodzio 2 d. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 09 lapkričio 2020 - 21:21

Kaip graziai Mona padekoravo namus dukrytes 9 menesiu gimtadieniui :wub:

Sakei, blin, nemylesi, nemylesi, myli ir dar kaip. O kad sunku, tai visos zinom, ir cia normalu. 

Atsakyti

Sakei, blin, nemylesi, nemylesi, myli ir dar kaip. O kad sunku, tai visos zinom, ir cia normalu. 

Aišku myliu. O kaip nemylėsi. 

Bet yra kiti dalykai. Neturiu kantrybės, esu labai emociolali, visko būna. Manau ne tokiems žmonėms vaikus auginti. Bet kad jau turiu, tai mylėsiu, rūpinsiuosi ir darysiu viską, kas mano nuomone jai geriausia. 

Atsakyti

Antakių kovos!!!

Blyn čia jaučiu biški jau patyčios, nors iš tikro tiesiog labai juokinga ir tiek  :D net nežinau ar būčiau pastebėjus, jei ne mb, bet kai pasakė tai užsijuokiau 🤭   Priedas  20201109_215151_copy_4248x2388.jpg   76,55KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LavinaX: 09 lapkričio 2020 - 21:55

Kur tu tuòs namus matei? 🤔

Atsakyti

Kur tu tuòs namus matei? 🤔

facebuke

Atsakyti

facebuke

Neradau :(

Atsakyti

Aš ir. Nu nėra nieko

Atsakyti
būdami pirmieji, susirgę COVID-19, sulaukėme ne pagalbos, o tik kaltinimų, patyčių ir netgi grasinimų. Niekas net nebandė įsigilinti, kokie reikalavimai tuo metu buvo, ir kad nė vienas iš jų nebuvo pažeistas. Tai patvirtino ir policijos atliktas tyrimas. Niekas net neklausė, kaip mes susirgome, nuo ko užsikrėtėme, ar nereikalinga pagalba ir pan.

Gaila, kad valstybinės institucijos, kurios turėtų dirbti savo darbą, yra viskam apatiškos ir tik užsiima „raganų medžioklėmis“. Nors sužinoję apie ligą, nedelsiant pateikėme asmenis, su kuriais turėjome kontaktus, bei vietas, kuriose lankėmės, tačiau su kai kuriais kontaktiniais žmonėmis taip ir nebuvo susisiekta.

Dabar, praėjus tiek laiko, į viską žiūrime kitaip. Žinome, kad liga mus užgrūdino, bet tada, kai buvo sunku fiziškai, tuos nepagrįstus kaltinimus buvo labai sunku atlaikyti. Kaip jaučiasi sergantysis? Tą labai gerai apibūdina keli dalykai, kai matai pro tavo namus vaikštančius žmones ir rodančius pirštais. Kai bijai atidaryti langą ar išeiti tiesiog į kiemą įkvėpti gryno oro. Kai pasveikęs bijai išeiti į miestą, nes nežinai, kaip tavo gimtojo ir mylimo miesto žmonės į tave reaguos. Kai nuėjęs į parduotuvę iš jos matai greitai pasišalinančius draugus. Ar dar kyla kausimų, kaip žmogus jaučiasi? Blogai, labai blogai, bet laikas viską gydo.
Mes darėme viską, kad į šeimą netikėtai atkeliavęs virusas neišplistų. Jį, kaip jau žinome, sustabdėme. Išskyrus mūsų šeimos aplinką, jis neišplito.cia yra citata is provincijos leidinio.
Ir cia ne kokie marginalai tai patyre, o visai auksto rango provincijoje zmones,deja. Visuomene nepasirengusi visiskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 10 lapkričio 2020 - 07:31

Mano kolegei ta pati savijauta jau dvi savaites ir niekas nesikeičia, nei blogiau, nei geriau. 

Atsakyti

Visuomenė db jau kitaip reaguoja nei pavasarį. Dalis netiki tiesiog. O tikintys arba bijo, arba žiūri fataliskai

Atsakyti
Sirgome, palyginti su kitais šeimos nariais, nesunkia forma, tačiau tikrai nenorėtume nei patys pajausti tuos simptomus dar kartą, nei kam nors linkime susirgti. Nenusakomas nugaros skausmas, pasunkėjęs kvėpavimas, akių skausmas, uoslės ir skonio praradimas, viduriavimas, nežymi temperatūra, kosulys, beprotiškas silpnumas, koncentracijos (dėmesingumo) sutrikimas. Buvo toks jausmas, kad virusas „paliečia“ kiekvieną tavo vidaus organą. Vienu momentu skaudėjo net odą.Citata is provincijos leidinio.
Mano senasis fiskars kastuvas isejo i duobkasius tarnaut. Bent taip galiu prisidet. Ir taip ,man jau pofig ,kad esu siukslyno cigonyno dalis.
Atsakyti