Aš tai jau fatališkai tutbūt. Morališkai pasiruošus.nesakau,kad tas pats,nenoriu aišku,kaukes nešioju,rankas dezinfekuoju. Bet jau nebeatrodo toks baubas.tris pažįstu ,jau virš 60 metų ir nieko ten baisaus jiems neįvyko. Tfu tfu tfu. O dar drakoniukas kasdien mokykloj ,tai tuoj parneš.turbūt.
Aš tai jau fatališkai tutbūt. Morališkai pasiruošus.nesakau,kad tas pats,nenoriu aišku,kaukes nešioju,rankas dezinfekuoju. Bet jau nebeatrodo toks baubas.tris pažįstu ,jau virš 60 metų ir nieko ten baisaus jiems neįvyko. Tfu tfu tfu. O dar drakoniukas kasdien mokykloj ,tai tuoj parneš.turbūt.
Tai db su kaukem privaloma per pamokas. Kažkiek apsaugos. Įdėk dezinfekcinio buteliuką ir prisakyk prieš kiekvieną pamoka rankas nusivalyti
GAILE*, 10 Lap 2020 - 09:21, parašė: Tai db su kaukem privaloma per pamokas. Kažkiek apsaugos. Įdėk dezinfekcinio buteliuką ir prisakyk prieš kiekvieną pamoka rankas nusivalytiTai ką ten tuos vaikus suganysi,o be to dėžutės tų kaukių reiktų,jei jau saugiai
GAILE*, 10 Lap 2020 - 09:32, parašė: Kas 2-3 val kauke keist. Tai 2-3 kaukės per dieną. Nu tai dėžutę mėnesiuiBu ir ar suganysi ten visus .duodu pora,pamiršta,vaikai nusiima ,pameta,teplioja,mėto
Ypač berniukai.
Nežinau kaip ten mokytojos dirba,ten atskiro prižiūrėtojo reikia.
GAILE*, 10 Lap 2020 - 09:36, parašė: Nu kalbėtis reikia. Manasis su respiratorium nuo rugsėjo 1 buvo pamokose, pripratoMažiukai ten.
Kas 2-3 val kauke keist. Tai 2-3 kaukės per dieną. Nu tai dėžutę mėnesiui
6-7 eurai.
Reik keist jas, nes ir sudrėksta. Mane tai nervuoja ypač iš šalto oro įėjus į parduotuvę, nes drėksta kaukė iškart.
Bu ir ar suganysi ten visus .duodu pora,pamiršta,vaikai nusiima ,pameta,teplioja,mėto Ypač berniukai. Nežinau kaip ten mokytojos dirba,ten atskiro prižiūrėtojo reikia.Pas mus penktokai vienkartines pirštines, kurias nupirkom bendrai IT pamokkms, pripūtė, vandenss pripylė, mėtė. Po sav.nebebuvo.
Tai db su kaukem privaloma per pamokas. Kažkiek apsaugos. Įdėk dezinfekcinio buteliuką ir prisakyk prieš kiekvieną pamoka rankas nusivalyti
Tevai protestuoja ir liepia vaikams nesideti. Ir niekas ju neprivers.
Tėvai konkrečiai durni....