LT apskritai lb.nebloga ta situacija. Bent kolkas.
*** Sėlija, 29 Kov 2020 - 10:47, parašė: As tai pagalvoju, ir daznai pagalvoju. Kad yra kam daug blogiau. Mes paranojiskai bijom iseiti is savo komforto zonos.Tai aišku ,kad bijom( ir tai suprantama ir nieko keisto) jau net mano tėvai neprisimena jokio karo,maro.ir bado.bet kažkaip pradedu gal taikytis su situacija.yra kaip yra.Tik žmonės pardėse nervuoilmoja ,be jokių apsaugų,iš vis. Ir mano vyrui darbe reikia su dezinfekciniu skysčiu rankas trintis,jam tuoj oda nusilups.Baisu žiūrėt.
Mano diedui irgi delnai saibom eina, tepasi kremu.
*** Sėlija, 29 Kov 2020 - 12:59, parašė: Mano diedui irgi delnai saibom eina, tepasi kremu.Pas jį ne delnai,bet plaštakos.nu, rankų viršus.😁.Jokie kremai nepadeda.bepantenu tepa ,o jis visada padeda,bet ne šį kartą ,žaizdos jau formuojasi .
Tai aišku ,kad bijom( ir tai suprantama ir nieko keisto) jau net mano tėvai neprisimena jokio karo,maro.ir bado.bet kažkaip pradedu gal taikytis su situacija.yra kaip.yra.tik žmonės pardėse nervuoilja be jokių apsaugų,iš vis. Ir mano vyrui darbe reikia su dezinfekciniu skysčiu rankas trintis,jam tuoj oda nusilups.Baisu žiūrėt.
O jis negali detis vienkartiniu pirstiniu ir jas dezinfekuot?
Amadėja*, 29 Kov 2020 - 13:07, parašė: O jis negali detis vienkartiniu pirstiniu ir jas dezinfekuot?Ne.prie įėjimo reikia dezinfekuotis.
Tai sakai, Intemora, Dievui uz nama dekojat
*** Sėlija, 29 Kov 2020 - 13:26, parašė: Tai sakai, Intemora, Dievui uz nama dekojatO tai kam ? Ateiviams?😁![]()
Nu siuo atveju Dievas nelabai prie ko. Viena turta kitu pakeitet. Nieko pridetinio kaip ir negavot.
*** Sėlija, 29 Kov 2020 - 13:46, parašė: Nu siuo atveju Dievas nelabai prie ko. Viena turta kitu pakeitet. Nieko pridetinio kaip ir negavot.Aha.o tas stebuklingas nupirkimas ir viską spėt padaryr,susitvarkyt ,spėt,išsikrausryt.lyg kas surežisavęs būtų.
Ne.prie įėjimo reikia dezinfekuotis.
O kuo tai trukdo uzsidet purstines??? Pries dezinfekuojant rankas
Isvis, pagal ideja: namie nusiplauni rankas, pasitepi kremu ir dedies pirstines. Beje, jei lb blogai, tegul vyrai kiaules taukais tepasi rankas.