Bet tikrai įdomu...juk ir Europoje kažkada gimdydavo po 10 vaikų ir nieks jų (moterų) neklausdavo, nori jos to ar ne. Bet kažkaip perėjo į kitą lygį... kažkada gal ir ten pasikeis viskas. Bet pačios moterys turi rodyt iniciatyvą tai pakeisti.
Galbūt kada nors.bet tai amžius trunkantis procesas.Europoje tik prieš 100 metų moterys įgijo teisę balsuot.o kultūroms civilizacijoms tūkstančiai metų.tai ko iš Afrikos norėt.
Kumiko, bet tai idomu net,kad atsiranda tokiu zmoniu, su totaliai priesingu mastymu, paziuroms maniskems...
Susimustumem ![]()
tai religijos klausimas. Jie ten tikintys smarkiai.
Amadėja*, 29 Kov 2020 - 17:48, parašė: Kumiko, bet tai idomu net,kad atsiranda tokiu zmoniu, su totaliai priesingu mastymu, paziuroms maniskems... SusimustumemMan kumiko labai suprantamos pažiūros,bet juk, Amadėja mes su tavim nesimušam.nors esam skirtingos.kardinaliai.Bet turbūt tai tavo nuopelnas.😏
Man kumiko labai suprantamos pažiūros,bet juk, Amadėja mes su tavim nesimušam.nors esam skirtingos.kardinaliai.Bet turbūt tai tavo nuopelnas.😏
pritari jai, kad reik spjaut i virusus ir viska atidaryt?
Na ko cia mustis 🤔 tu gi labai tolerantiska ,net per daug ,ypac vyrui 😝
*** Sėlija, 29 Kov 2020 - 20:26, parašė: pritari jai, kad reik spjaut i virusus ir viska atidaryt?Ne.bet ir kraupintis baisintis irgi nenoriu.bet juk tavo vyras dirba ,juk būtų kažkiek saugiau, jei palauktų kol virusas baigsistfu.aš čia Amdėjai.tavo vyras kaip ir pasirinkimo neturi.kaip ir mano.
Nu tikrai taip nesakiau,sakiau tegul karantinuojasi senyvo amzius ir su letinem ligom,pvz man tai nera reikalo likt(as ne rizikos zonoj) be pajamu ar sumazejusiom ..o siaip sakiau,kad senai reikejo ir iskart reikejo uzdaryt sienas ir jokiu cia skraidinimu is uzsienio,jei rizikavo ir nemaste tegul lieka kur yra 😌 gal nebutu parveze to uzkrato 😠 na bet kai kuriu galvose ta corona prilygsta mirciai tai ka jau cia 🥺 Perdeta panika ir baime mirti (testamentus jau kazkas nori rasyt sitoj temoj) 😩 jeigu tau Selija reiktu dabar eit i darba,parduotuve ar dar kazkur tai nezinau 🤔
Papildyta:
Religija viena is priemoniu valdyti mases 😏
A mano mamai dzin.nieko jinai nebijo.o metų virš 60.
Kumiko,pasakei kaip koks Leninas apie religiją.😁
Nu tikrai taip nesakiau,sakiau tegul karantinuojasi senyvo amzius ir su letinem ligom,pvz man tai nera reikalo likt(as ne rizikos zonoj) be pajamu ar sumazejusiom ..o siaip sakiau,kad senai reikejo ir iskart reikejo uzdaryt sienas ir jokiu cia skraidinimu is uzsienio,jei rizikavo ir nemaste tegul lieka kur yra 😌 gal nebutu parveze to uzkrato 😠 na bet kai kuriu galvose ta corona prilygsta mirciai tai ka jau cia 🥺 Perdeta panika ir baime mirti (testamentus jau kazkas nori rasyt sitoj temoj) 😩 jeigu tau Selija reiktu dabar eit i darba,parduotuve ar dar kazkur tai nezinau 🤔
Papildyta:
Religija viena is priemoniu valdyti mases 😏
Tai tau labiausiai patinka Svedijos variantas.
Bus matyt, kuris pasiteisins. Bet Svedijij medikai irgi jau kyla, priestarauja valdzios politikai. Bet kuriuo atveju medikai turi daugiausiai kompetencijos.