Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O kiek laiko vaiko leidziat prie kompo/tel.Kazkaip pastaruoju metu maniskis saika praranda.Koki tai bana jauciu teks det :blink:

Perdaug sėdi, bet sunku ribog dėl tų pamokų, nd  visokių IT

Atsakyti

Nu aš ir nesuprantu tų tėvų maišto. 

Atsakyti

Nu taigi vaikuciams deguonies truksta. 

Atsakyti

Taigi medikai paneigia šitą nesąmonę.

Pas mus kad tik protestuot. Ir nusiimti nuo savęs bet kokią atsakomybę.  

Atsakyti

Briedas...

Atsakyti

Briedas...

O dar alergija, beria. O dargi astminiai bronchitai, astmos pas vaikus... 

Atsakyti

O dar alergija, beria. O dargi astminiai bronchitai, astmos pas vaikus... 

Kai kas nors pupuliams tampa privaloma, tai tuoj vargšeliai tėvelių akyse tokie nesveikučiai pasirodo.. :)​ 

Atsakyti

O aš šiuo atveju manau, kad neverta juos su tom kaukėm ten kankint. Tikrai nėra taip jau malonu su ja valandas būti, o tokie maži vaikai tai jas ištisai tampo, čiupinėja ir apsauga iš tokio jų dėvėjimo tampa minimali. 

Atsakyti

Man tai atrodo,kad fb visi tokie susirinkę,jei koks kokį normalų kom parašo,tai gauja anti ten visokių vakserių užsipuola ir sugraužia .

Atsakyti

LavinaX, 11 Lap 2020 - 21:10, parašė: O aš šiuo atveju manau, kad neverta juos su tom kaukėm ten kankint. Tikrai nėra taip jau malonu su ja valandas būti, o tokie maži vaikai tai jas ištisai tampo, čiupinėja ir apsauga iš tokio jų dėvėjimo tampa minimali.
Yra teisybės,nes turiu tokią.tai vaikai gi ten mėto,tampo,paspardo ,vėl užsideda ir pan.
Atsakyti

Mažiau verkt gal reik...

Atsakyti

Mažiau verkt gal reik...

Vaikai yra vaikai, nepriversi tu jų tvarkingai tų kaukių nešiot. Nueis už kampo ir nusiims, kai auklėtoja nematys. 

Atsakyti