Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O mano exas kasdien klausia sūnaus ar jie nevieni..

Atsakyti

O tu jo paklausk kaip vaikui raktikaulis gyja.Ir ar jis su tuo nesusijęs? jaučiu, nedrįstum. :)​ 

Atsakyti

O tu jo paklausk kaip vaikui raktikaulis gyja.Ir ar jis su tuo nesusijęs? jaučiu, nedrįstum. :)​ 

Tai aš su juo nebendrauju. Vaiko klausia. 

TA tema visi visas žinutes iš visur ištrynę :)

Atsakyti
Man tai idomu ,kelinta diena tokioje isplestine seimoje gyvendama, as visus nusauciau.
Atsakyti

Man tai idomu ,kelinta diena tokioje isplestine seimoje gyvendama, as visus nusauciau.

Aš tai labai greitai. :D​ 

Atsakyti

Amadėja*, 11 Lap 2020 - 13:35, parašė: Tai aš su juo nebendrauju. Vaiko klausia. TA tema visi visas žinutes iš visur ištrynę :)
Tai kai vaikas bus ten,paklausk kas ką stumdė,rėkė,terorizavo ir pan.
Atsakyti

O tu nenori su vaiku pasikalbėti apie tai, kad ne viską būtina tėvui pasakot. Gi ne lėliukas jau

Atsakyti

Kažkaip noro bendraut pačiai absoliutus nulis likęs :D...

Norisi tik, kad nekištų nosies į mano gyvenimą ir šeimą. 

Atsakyti

Tai aš su juo nebendrauju. Vaiko klausia. 

TA tema visi visas žinutes iš visur ištrynę :)

Nu tai viešai ant jo fb sienos paklausk, kaip laikosi vaikas su sulaužytu raktikauliu 

Atsakyti

1433 covidai, 14 mirčių. Ar čia to vėlinių savaitgalio rezultatai?

Atsakyti

O tu nenori su vaiku pasikalbėti apie tai, kad ne viską būtina tėvui pasakot. Gi ne lėliukas jau

Tai pasikalbėjome. Sakiau, kad jie niekad nebūna vieni. Tada gi irgi nepapasakojo. Tas atvažiavo ir pats pamatė. O vaikui tik po kurio laiko dašilo, kad tas filmuoja. Dar per langą nufotkino, kad tėvas į lauką išėjo be kaukės :D Įrodymą  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Nenoriu į nieką veltis kol jokių grąsinimų nėra.  Galvojau ir tą, ir aną, bet nieko nesinori. 

Užsipuls, tada atsakysiu, o dabar net nežino turbūt, kad vaikas papasakojo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 lapkričio 2020 - 13:49