Ne nu... Nezinau, ar tu, Amadeja nuo vilko ant meskos, ar nuo meskos ant vilko uzsokai... siaubas...
Pirmiausiai, tai ner ko leist exus psichus i savo namus. Ir vaikas tegul neleidzia. Perduok is ranku i rankas.
Pirmiausiai, tai ner ko leist exus psichus i savo namus. Ir vaikas tegul neleidzia. Perduok is ranku i rankas.
Žinau žinau. Nu graužiuos gi...
Amadėja,atsiribok nuo jo,visiškai,emociškai,fiziškai,nelalbėk,nesiaiškink ,Nieko čia gudriau nesugalvosi.Vaikas,tik kaip sako Selija,iš rankų į rankas. Į namus nieko neleist iš anos šeimos.Pokalbiai tik apie reikalus.geriau informacijos pateikimo forma.
Viena sikna dvieju kedziu neapsesi. Liaudies ismintis.
Ką jūs veikiat savaitgaliais per karantiną?
Ryt visai nesuplanuota, tuščia diena.
LavinaX, 13 Lap 2020 - 22:56, parašė: Ką jūs veikiat savaitgaliais per karantiną? Ryt visai nesuplanuota, tuščia diena.Mano pirmas savaitgalis suplanuotas.varau į Gariūnus,o po to pas mamą_dovaną užvešim. Tai jau didelė pramoga šiais laikais.
Mano pirmas savaitgalis suplanuotas.varau į Gariūnus,o po to pas mamą_dovaną užvešim. Tai jau didelė pramoga šiais laikais.
Nu taip 😁 aš gimtadieniui gavau dovanų masažą, nakvynę harmony parke, ir dabar nieko negaliu išnaudot 🙃 kažin kiek ilgai viskas tęsis.
Masaza gal gali daryt? Ne?
As nieko neveikiu. Sestadieni iki pietu guliu, paskui islekiu kur koki reikala sutvarkyt, o sekmadieni irgi namie, tvarkomes.
Masaza gal gali daryt? Ne?
Ne, masažai uždrausti, tikrinau.
Norėčiau gulėt, bet kad su žoriku nei pro kur 😆
Masažus tik gydomuosius galima