Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ne nu... Nezinau, ar tu, Amadeja nuo vilko ant meskos, ar nuo meskos ant vilko uzsokai... siaubas... 

Atsakyti

Pirmiausiai, tai ner ko leist exus psichus i savo namus. Ir vaikas tegul neleidzia. Perduok is ranku i rankas. 

Atsakyti

Pirmiausiai, tai ner ko leist exus psichus i savo namus. Ir vaikas tegul neleidzia. Perduok is ranku i rankas. 

Žinau žinau. Nu graužiuos gi...

Atsakyti

Amadėja,atsiribok nuo jo,visiškai,emociškai,fiziškai,nelalbėk,nesiaiškink ,Nieko čia gudriau nesugalvosi.Vaikas,tik kaip sako Selija,iš rankų į rankas. Į namus nieko neleist iš anos šeimos.Pokalbiai tik apie reikalus.geriau informacijos pateikimo forma.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 lapkričio 2020 - 22:50

Viena sikna dvieju kedziu neapsesi. Liaudies ismintis. 

Atsakyti

Ką jūs veikiat savaitgaliais per karantiną? 

Ryt visai nesuplanuota, tuščia diena. 

Atsakyti

LavinaX, 13 Lap 2020 - 22:56, parašė: Ką jūs veikiat savaitgaliais per karantiną? Ryt visai nesuplanuota, tuščia diena.
Mano pirmas savaitgalis suplanuotas.varau į Gariūnus,o po to pas mamą_dovaną užvešim. Tai jau didelė pramoga šiais laikais.
Atsakyti

Mano pirmas savaitgalis suplanuotas.varau į Gariūnus,o po to pas mamą_dovaną užvešim. Tai jau didelė pramoga šiais laikais.

Nu taip 😁 aš gimtadieniui gavau dovanų masažą, nakvynę harmony parke, ir dabar nieko negaliu išnaudot 🙃 kažin kiek ilgai viskas tęsis. 

Atsakyti

Masaza gal gali daryt? Ne? 

Atsakyti

As nieko neveikiu. Sestadieni iki pietu guliu, paskui islekiu kur koki reikala sutvarkyt, o sekmadieni irgi namie, tvarkomes. 

Atsakyti

Masaza gal gali daryt? Ne? 

Ne, masažai uždrausti, tikrinau.

Norėčiau gulėt, bet kad su žoriku nei pro kur 😆

Atsakyti

Masažus tik gydomuosius galima

Atsakyti