Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Seli, bet gali būt drąsiai kitas virusas irgi.

Atsakyti

Linksmai perskaiciau ir ypac, apie pinotina, griztanti is medziokles su karalisku punktualumu ir kvepianti chompilizys. Tesiog norisi daug emoji raudonu sirduciu pridet. biggrin.gif

Ko tokia agresyvi? Linksmai tai linksmai. Va dėl ko esu tikra, tai, kad medžioklėj būti neištikimam nėra jam šansų. Bet kur kitur, tai ką aš žinau, gal.. Nesivaidena man rausvi debesėliai, ne to amžiaus esu...    

Atsakyti

Kaip dažnai bendraujat su savo suaugusiais vaikais? Na su kuriais jau kartu negyvenat 😊

Atsakyti

Nu bet tada pelę reikia sterilizuoti. Nes jos į mėnesį po dvi vadas atveda. Ir pradeda daugintis jaunikliai lyg po 3 savaičių. Tai kas bus iš namų?

Tai kažkaip nepagalvojau, tikrai. Sterilizuot peles nėra jokios galimybės. :)​ Belieka spąstukai, nes nuodai baisoka, kai namie yra gyvūnų.

Atsakyti

Tai kažkaip nepagalvojau, tikrai. Sterilizuot peles nėra jokios galimybės. :)​ Belieka spąstukai, nes nuodai baisoka, kai namie yra gyvūnų.

Taip taip, jokių nuodų  :unsure:​ 

Atsakyti

Aš pati esu suaugęs vaikas savo mamai. Tai su mama kalbu beveik kasdien. Mes raštu bendraujam, per programėlę. Mano mamai 70.

Bet MB su savo mama kelis kartus per mėnesį tik. Jis neskambina jai, na tiesiog jis toks žmogus. Tai kiek ji pati paskambina, tiek. Na, kartais aš sakau, gal paskambink mamai. Bet kuo toliau, tuo mažiau tą sakau. Gi ne mažas vaikas.

Atsakyti

Kaip dažnai bendraujat su savo suaugusiais vaikais? Na su kuriais jau kartu negyvenat 😊

Su dukra susirasom taip kas antra diena panasiai, viberinam savaitgali. O su sunum daznai ir rasomes ir skambinames. 

Atsakyti

Aš pati esu suaugęs vaikas savo mamai. Tai su mama kalbu beveik kasdien. Mes raštu bendraujam, per programėlę. Mano mamai 70.

Bet MB su savo mama kelis kartus per mėnesį tik. Jis neskambina jai, na tiesiog jis toks žmogus. Tai kiek ji pati paskambina, tiek. Na, kartais aš sakau, gal paskambink mamai. Bet kuo toliau, tuo mažiau tą sakau. Gi ne mažas vaikas.

Pas mus labai panašiai. Aš tai dažniausiai bendram su mama ir sese susirašinėjam, tai kasdien ir nemažai. Per viberį. O dar ir atskirai su mama, bes jai turiu kasdien apie princesę pasakot 😁 O mb irgi su mama labai mažai, na panašiai kaip taviškis. 

Atsakyti

As savo mamai skambinu kasvakara. 

Atsakyti

Gaila peliuko :unsure:​ 

Atsakyti

Važiuojam į Trakus pasivaikščiot, rasim gal kur kibinų išsinešimui. 

Atsakyti

Gaila peliuko :unsure:​ 

Aš tai manau, kad ji ten buvo ilgą laiką, tik kai sugraužė tą gumą, tai išsidavė.  Nežinau, turbūt nieko nenoriu apie tai žinot.  Aš graužikus myliu, bet  šiuo atveju tai nieko negaliu padaryt.  Yra kaip yra.

Atsakyti