Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Teisingai teisingai , juk laikrodziai tai ismanieji , ne kokios senos kobros.

Tai reiks uzsimanyt to laikrodzio.

Atsakyti

Tai reiks uzsimanyt to laikrodzio.

Nelabai pasitikėk tais laikrodžiais, nebent kokiu nors super aukštos klasės. Kai važiuoju mašina, nuo siūbavimo jis man tiek žingsnių priskaičiuoja sėdint, o pulsą kartais parodo 40, tai jau galima išsigąsti. Kol aš perpratau,  tai visko ir buvo. Pas mane Garmin. Ieškok geresnio.

Atsakyti

Nu man svarbu, kad pakilusi virs normos spaudima parodytu. Nu ir valandas.  :D​ 

Atsakyti

Nuva nuva nuva, po biski koset pradedu, ale tai gal eilinis persalimas... 

Atsakyti

Nuva nuva nuva, po biski koset pradedu, ale tai gal eilinis persalimas... 

Vyrą savo atskirk, nemiegok kartu dėl visa ko. 

O man kažko sprandą ir petį  maudžia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 14 lapkričio 2020 - 17:48

Tai aš ir kalbu apie gamtą, o ne barus ir pramogas. Esmė gi buriavimasis. Mieste jis bus bet kokiu atveju. Gamtoje nebus

Anglijoj miestas tustesnis nei miskas :). Nesu macius tiek zmoniu miske..Siauresnese vietose su kamstukais ant takeliu :)

Atsakyti

Trakuose tai daug žmonių, tikėjausi mažiau aišku 🙂

Tik tiek, kad laukas ir dauguma su kaukėm, tikrai mažai mačiau be jų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LavinaX: 14 lapkričio 2020 - 18:52
Patinka man zmones apsikarste visokia telemetrija biggrin.gif
Ypac kai rodo nesuderinamus su gyvybe duomenis. Vis prisimenu ,kai sheldonas su eime fara fowler turejo jausmu matuokli biggrin.gif
Atsakyti

Nieko nenuveikiau per visą dieną, tik pietus pagaminau ir virtuvę sutvarkiau. Likusį laiką kankinausi iš neapsisprendimo ką nuveikt.  :)​ Taip tingisi.

Atsakyti

Kas baisiau, ar skristi atostogų, ar lankytis pas odontologus? mėnesio gale man numatytas implantas, paskui dar 4 mėn. lauksiu pačio danties, taip nesinori atidėt operacijos, nes iki to ėjau 3 mėn., kol viską sutvarkė. Dabar padariau petrauką, bet tvarkymo dar yra. Nežinau, ką daryt. Nors ten  atrodo saugu, gera klinika, bet...

Aš tai eičiau. Ir einu, iš tiesų. Vaikus vedžiau aną savaitę pas ortodontę...

Atsakyti
Obuoliu pyraga suedem su kaimynais,pasivalkiojau biski po kalnus, net kelis grybus radau.
Ryt reiks viska celofanu dengt , turbut salnu jau bus.
Atsakyti

Patinka man zmones apsikarste visokia telemetrija biggrin.gif
Ypac kai rodo nesuderinamus su gyvybe duomenis. Vis prisimenu ,kai sheldonas su eime fara fowler turejo jausmu matuokli biggrin.gif

Tai būtent. mb įkalbinėjo mane miegoti su tuo laikrodžiu, kad parodytų man širdies darbą, atseit pulsą ir kažką dar miego metu. Atsisakiau, nes pamačius kokią nors skaičių tikrai nesuprasčiau kaip aš dar gyva. :D​ 

Atsakyti