Nu gerkle kartais paskaudedavo man kelias dienas. Ir praeidavo. Neskaitydavau, kad jau cia sergu.
LavinaX, 14 Lap 2020 - 20:42, parašė: Tai ko vyro negydai, jei jau tiek laiko skauda 😁Tai nusprendė,kad jau laikas gydytis,nes antrą savaitę.tai nusipirko pastilių .paprašė stipriausių.
*** Sėlija, 14 Lap 2020 - 20:59, parašė: Nu gerkle kartais paskaudedavo man kelias dienas. Ir praeidavo. Neskaitydavau, kad jau cia sergu.Man tai kasmet būna taip.bet vieną kartą. Pradeda skaudėt gerklę,tada pereina į slogą,tada kosulys ir kažkur pora savaičių kol viską iškosčiu,bet kai bus šiemet,tai jau ragas,bijau,nes galvosiu,kad corona. Nu kažkur, va tokiu laiku🙊
Pernai nei slogos, nei kosulio neturejau. Uzpernai sloga buvo.
Aš tai Seli vietoj būtinai pasitikrinčiau, nes būtų tiediog įdomu.
Man ir taip vis knieti pasidaryt tą antikūnų testą, nes kažkaip keista, kad mb neparnešė jo mums iki šiol. Vis tiek dirba tarp daugybės žmonių, įvairiuose miestuose. Bet gal pakankamai saugosi, netikiu kad prasirgt galėjom be jokių simptomų.
Man tai visai neknieti.
Man tai visai neknieti.
Nu jei bus korona turbūt ir be testo bus daugiau mažiau aišku.
O kodėl neknieti? Būtų gi ramiau gyvent jei pvz sužinai, kad jau prasirgus esi.
Ne.
Man irgi jokio įdomumo čia nėra tos coronos ieškot.pati ateis,neduok D.
Prie ko čia įdomumas? O kaip žinot, ar karantinuotis? Ar eisit į darbą sergančios ir bendrausit su kolegomis? Galų gale yra namiškiai, tėvai, viešos vietos ir t.t. Čia jau ir atsakingumo klausimas. Intemora, jei tu dirbi nuotoliniu, tai nereiškia, kad ir kiti taip dirba. Norėtumėt, kad koks nesitestavęs, apsisnargliavęs kolega šalia vadalotųsi, nes jam nu neįdomu juk tie testai.
As net neapsisnargliavus, zinok. Gerkle persti ir tiek. Ir vakare net maziau, nei ryte. Tai trizniot nesiruosiu.