Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Viska tas geranoriskumas ir malonus bendravimas ir padare. Isileisk kiaule i baznycia, tai ant altoriaus uzlips. Kas ir ivyko. Leido i namus uzeit, o tas nufilmavo.

Atsakyti

vis tiek ji nieko neklausys..ausis suskliaudus darys, kaip exui geriau :D

Kristij, tu dar UK, kiek suprantu? Sūnus vakar sakė, kad nu labai liūdna, viskas uždaryta, išskyrus maisto parduotuves. Sako, vienintelė pramoga šunį pavedžiot.

Atsakyti

Viska tas geranoriskumas ir malonus bendravimas ir padare. Isileisk kiaule i baznycia, tai ant altoriaus uzlips. Kas ir ivyko. Leido i namus uzeit, o tas nufilmavo.
Ne ten prasidėjo, o kai išsireikalavau alimentų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 lapkričio 2020 - 12:00

Kristij, tu dar UK, kiek suprantu? Sūnus vakar sakė, kad nu labai liūdna, viskas uždaryta, išskyrus maisto parduotuves. Sako, vienintelė pramoga šunį pavedžiot.

Ne, jau vakar grizau :). Bet taip, dirba tik masto parduotuves, parduotuves gyvunams, kavines tik issinesimui. Uztat pilni parkai, pilni miskai, net sunkiai su atstumais gaunasi. O pas mus visos parduotuves dirba?

Atsakyti

kristij, 15 Lap 2020 - 12:09, parašė: Ne, jau vakar grizau :). Bet taip, dirba tik masto parduotuves, parduotuves gyvunams, kavines tik issinesimui. Uztat pilni parkai, pilni miskai, net sunkiai su atstumais gaunasi. O pas mus visos parduotuves dirba?
Visos.
Atsakyti

panasu, kad taip. 

Atsakyti

Ne, jau vakar grizau :). Bet taip, dirba tik masto parduotuves, parduotuves gyvunams, kavines tik issinesimui. Uztat pilni parkai, pilni miskai, net sunkiai su atstumais gaunasi. O pas mus visos parduotuves dirba?

Pas mus dirba visos.

Atsakyti

Čia kai jis mus apskųs. Iki tol ne

Nu per vėlu. Raktikaulis greit gyja 

Atsakyti

Ne ten prasidėjo, o kai išsireikalavau alimentų

Ne, jis galvoja kad tu tokia rami gera ir tave galima gąsdinti. Būtum furija nuo pradžių, būtų nedrįses net prašyt skola nubraukti 

Atsakyti

Arba galvos kad galima draugiškai susitart 😀

Man tik keista kaip jos sugyventinis toleruoja visą šią situaciją. Aš ne pakeisčiau jei MB nuolat bendrautų su exe ir nuolat visos emocijos būtų ten, galvojimas apie ją ( kad ir negatyvus). Tikrai pamanyciau kad žmogus dar myli tą savo ex, kad taip paleist tiek m nesugeba. Nenuostabu paskui kad ir pas prostitute užsimano 

Atsakyti

Nu aš taip negalvočiau.Ką ji turi tylėt,jei knisasi visada.

Čia žmogaus būdas,reakcijos į tam tikrus dalykus,o ne meilė.čia aišku,kad nieks nieko nemyli,o vyksta kova dėl pinigų.bet taip jam visą laiką būt įvykių sukūry,kai jis niopričiom,tai nemalonu.

Atsakyti

Nu aš taip negalvočiau.Ką ji turi tylėt,jei knisasi visada.

Čia žmogaus būdas,reakcijos į tam tikrus dalykus,o ne meilė.čia aišku,kad nieks nieko nemyli,o vyksta kova dėl pinigų.bet taip jam visą laiką būt įvykių sukūry,kai jis niopričiom,tai nemalonu.

Na ji turėtų atsiriboti ir ignoruoti. Nebendrauti

O ji ne tik kad to nedaro, bet dar ir rūbeliu duoda exo vaikams

Atsakyti