Butu tie pilieciai mano itakos sferoje ,jau gautu kawianska mediacija. Zinant ,kad ne is drasiuju keliu ,vaiksciotu su sauskelnem

Pinotija, 15 Lap 2020 - 11:40, parašė: Aš irgi nesitikėjau. Dėl antros abejojo, kai pirma grįžo, dabar trečias priimtas, ir dar su meile. Faina.Nu matai,čia tiesiog jau peržengiau ribą,ir pripratau.nebesivaikau standartinės šeimos normalumo,kad gali būt namuose vienas katinas.o tuo labiau,kad ne bute gyvenu.tai ką jau čia,manau,katinams geros sąlygos čia .ir mums fainiau,kiekvienas iš mūsų, jei nori katino,tai kokį nors ras netoliese.nebereik peštis ,visiems užtenka gliosrymui ir miegojimui.
Aš net nežinau, kaip apibūdint Amadėjos exą. Yra vyrai, kur vaikais nesirūpina, šitas, panašu, gal ir rūpintųsi, jei tai neliestų jo pinigų. Bet, jei liečia, panašu, kad tada tampa jau ne vaikas svarbu, o alimentams sumokėti pinigai. Kažkoks užburtas ratas. Kokie jo tikslai apskritai?
Tu, Amadėja, nesileisk tik su juo į jokius asmeniškus bendravimus. O, jei tektų, turėk liudininką visad.