Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Amadėja* @ 2020 11 15, 11:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="GAILE*" data-cid="72736719" data-time="1605432125"><div><p>Nu tai reikia nepalaikyt daugiau kontaktu</p><p></p><p>Laišką gavai registruota? Pasirašei kad gavai? Nes kitu atveju tu jo tiesiog negavai 🤣</p><p></p><p>Tegu kreipiasi į teismą . Čia jis turės įrodyt kokiu pagrindu mažina išmokas. Čia jis turės įrodyt kad reikia keist bendravimo tvarką. O tai įrodyt lb sunku </p></div></blockquote><p>Sakai neapsimoka man mediacija? </p>

Butu tie pilieciai mano itakos sferoje ,jau gautu kawianska mediacija. Zinant ,kad ne is drasiuju keliu ,vaiksciotu su sauskelnem wub.gif
Atsakyti

Jaučiu amadejos vietoj anonimiškai paskusciau jų šeima dėl smurto prieš vaikus. Tegu patikrina 

Atsakyti

Nu ne tas katinas,jau visiems iš pirmo žvilgsnio aišku.

Aišku, kad ne tas. Čia tik pretekstas kabinėtis, argi neaišku. :D​ 

Atsakyti
Bet tai intemora kad patobulejo ,is nuostoliu pagaliau seimos padidejimas biggrin.gif
Atsakyti

O kas yra mediacija šiuo atveju?

Atsakyti

Pinotija, 15 Lap 2020 - 11:36, parašė: Aišku, kad ne tas. Čia tik pretekstas kabinėtis, argi neaišku. :D
Aišku,tai norėjau atkreipt dėmesį,kad aišku.
Atsakyti

Bet tai intemora kad patobulejo ,is nuostoliu pagaliau seimos padidejimas biggrin.gif

Aš irgi nesitikėjau. Dėl antros abejojo, kai pirma grįžo, dabar trečias priimtas, ir dar su meile. Faina.

Atsakyti

Nu o kokia tau iš jos nauda?

Aš pvz nesutikau meditacijai. Ir nieko jis nepadarė. Absoliučiai 

Parašyta, kad ji privalomoji teismo mediacija, bet nesutikt tai galimybė duota :)

Atsakyti

Pinotija, 15 Lap 2020 - 11:40, parašė: Aš irgi nesitikėjau. Dėl antros abejojo, kai pirma grįžo, dabar trečias priimtas, ir dar su meile. Faina.
Nu matai,čia tiesiog jau peržengiau ribą,ir pripratau.nebesivaikau standartinės šeimos normalumo,kad gali būt namuose vienas katinas.o tuo labiau,kad ne bute gyvenu.tai ką jau čia,manau,katinams geros sąlygos čia .ir mums fainiau,kiekvienas iš mūsų, jei nori katino,tai kokį nors ras netoliese.nebereik peštis ,visiems užtenka gliosrymui ir miegojimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 15 lapkričio 2020 - 11:48

Jaučiu amadejos vietoj anonimiškai paskusciau jų šeima dėl smurto prieš vaikus. Tegu patikrina 

Čia kai jis mus apskųs. Iki tol ne

Atsakyti

Aš net nežinau, kaip apibūdint Amadėjos exą. Yra vyrai, kur vaikais nesirūpina, šitas, panašu, gal ir rūpintųsi, jei tai neliestų jo pinigų. Bet, jei liečia, panašu, kad tada tampa jau ne vaikas svarbu, o alimentams sumokėti pinigai. Kažkoks užburtas ratas. Kokie jo tikslai apskritai?

Tu, Amadėja, nesileisk tik su juo į jokius asmeniškus bendravimus. O, jei tektų, turėk liudininką visad.

Atsakyti

vis tiek ji nieko neklausys..ausis suskliaudus darys, kaip exui geriau :D 

Atsakyti