Aš maniau jei su kulnu tai jau ir aukštakulniai 😆 o tai nuo kiek cm jau skaitosi aukštakulniai?
Na, ok įtikinot
liuks batukai, svarbu ant kulniuko. Suknele?
Suknelės neradau... Dilema man su jom.... reik jamt kokias 5 internetu ir kitas grąžint
Suknelės neradau... Dilema man su jom.... reik jamt kokias 5 internetu ir kitas grąžint
tai jo, pasimatuosi ir issirinksi.
Aš maniau jei su kulnu tai jau ir aukštakulniai 😆 o tai nuo kiek cm jau skaitosi aukštakulniai?
cia bateliai ant kulniuko, o ne aukstakulniai
cia bateliai ant kulniuko, o ne aukstakulniai
Nu logiškai tai taip, bet kai pvz internete žiūri batus tai tokios kategorijos lyg nebūna. Ar būna?
Nu logiškai tai taip, bet kai pvz internete žiūri batus tai tokios kategorijos lyg nebūna. Ar būna?
Internete yra visko, net daugiau, nei įsivaizduoji.
Aš nuvažiavau į Gariūnus ir supratau,kad atpratau nuo tokio pirkimo būdo..internetą ir aš atradau ir džiaugiuosi.Bet visiškai man nebepriimtinas tas pirkimo būdas.kažkaip galvojau gal.striukės kokios reiktų,kad jau atvažiavau.bet labai sudėtingas būdas.Turi prieit ,apžiūrėt ir jau jauti alsaviną į nugarą,tada klaust kainos,šiaip ji gali būt tau visai nepriimtina.tada ieško tai dydžio,tada kažkaip kažkur turi matuotis,tada jauti tokį kaip nepatogumą,jei nepirkai.
Nee,man jau kažkaip nebepatinka taip.
Internete yra visko, net daugiau, nei įsivaizduoji.
Eik tu, negali būt, matai neturiu interneto 😳
Madam, nepriekabiauk vardan priekabiavimo.
Šnarpštainis pavargo.iki 6ryto jau bus ramu.