Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Katė. 

A, taip, prisiminiau. :)​ 

Atsakyti

Mano pažįstama iškart izoliavosi kai pajuto peršalino simptomus. Pas tėvus jie turi mini namuką. Tai ten iki testo rezultatų gyveno. Pasidarė testą ir viskas ok.

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 11 15, 19:23)
<p>Aš nuvažiavau į Gariūnus ir supratau,kad atpratau nuo tokio pirkimo būdo..internetą ir aš atradau ir džiaugiuosi.Bet visiškai man nebepriimtinas tas pirkimo būdas.kažkaip galvojau gal.striukės kokios reiktų,kad jau atvažiavau.bet  labai sudėtingas būdas.Turi prieit ,apžiūrėt ir jau jauti alsaviną į nugarą,tada klaust kainos,šiaip ji gali būt tau visai nepriimtina.tada ieško tai dydžio,tada kažkaip kažkur turi matuotis,tada jauti tokį kaip nepatogumą,jei nepirkai.</p>
<p>Nee,man jau kažkaip nebepatinka taip.</p>

Na matai ,virusas baigia suest paskutinius socialumo likucius?
Jau isivaizduoju amadeja su intershopu - peoples of respublic of china dirba jums vestuvine suknia. O ,dabar siaip daniskas tas virusas ,kailiniu gyvunu audiniu. Zodziu rekomenduoju baltu audiniu kailinius vestuvems. Tokia visu tu ivykiu kvintesencija butu. Amadeja jau tokia madam gricacujevos amziaus nuotaka, kailiai butu labai i tema. Ir suknele is kokios wang, nes ji dar i jas ilenda. Na zodziu vel wang ,vel kinai. Kazkoks cia keistas postas man susirase biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 16 lapkričio 2020 - 06:19

Ne socialumo, o tiesiog patogumo.Pardėj nieks nelenda,paimi kas patinka,nueini pasimatuoji,ir arba pasiimi arba pakabini ir išeini.viskas.ir nesijauti kalta,jei netiko. Ar nepatiko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 16 lapkričio 2020 - 06:40

Ir nekeistų.postų tu nerašai.

Atsakyti

Šiandien susapnavau baisų košmarą. Pabudus bijojau vėl užmigti. Brrr.. Nuotaika kažko nelabai..

Netyčia užkliuvo šitas fainas filmukas, betaisant nuotaiką.

https://tv.lrytas.lt...ninke-17133287/

Prisiminiau, kaip aš savo mažą šunį mokiau loti. Ir išmokiau. Nes ilgai nelojo. :D​ 

Atsakyti

Na matai ,virusas baigia suest paskutinius socialumo likucius?
Jau isivaizduoju amadeja su intershopu - peoples of respublic of china dirba jums vestuvine suknia. O ,dabar siaip daniskas tas virusas ,kailiniu gyvunu audiniu. Zodziu rekomenduoju baltu audiniu kailinius vestuvems. Tokia visu tu ivykiu kvintesencija butu.  

Visada galvojau, kas turėtų pasaulyje įvykti, kad žmonės nustotų tuos kailinius vilkėti. Bet kad taip baisiai, tai neįsivaizdavau.

Atsakyti

Visada galvojau, kas turėtų pasaulyje įvykti, kad žmonės nustotų tuos kailinius vilkėti. Bet kad taip baisiai, tai neįsivaizdavau.
turiu dvejus. tik rudi. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 16 lapkričio 2020 - 10:42

Šiandien susapnavau baisų košmarą. Pabudus bijojau vėl užmigti. Brrr.. Nuotaika kažko nelabai..

Netyčia užkliuvo šitas fainas filmukas, betaisant nuotaiką.

https://tv.lrytas.lt...ninke-17133287/

Prisiminiau, kaip aš savo mažą šunį mokiau loti. Ir išmokiau. Nes ilgai nelojo. :D​ 

pamokyk mane, kaip ismokyt neloti. 

Atsakyti

pamokyk mane, kaip ismokyt neloti. 

Čia jau negrįžtamas dalykas, jei jau moka, tai neužčiaupsi. Maži loja animacinių filmukų balsais, tai nieko baisaus. Va maniškis kai užbaubia... :D​  Bet iki šiol kažkoks ne itin lojantis šuo, kaip ne keista.

Atsakyti

turiu dvejus. tik rudi. 

Fyfa kokia  :)​ 

Atsakyti

Fyfa kokia  :)​ 

kokios trys ziemos neuzsideta

Atsakyti