Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na, nesu taip svetimų pimpių užgrūdinta, kad neišsigąsčiau. :D

bet šiaip tai nesišlaistau atokiose vietose, o jei einu, tai bent su purštuku priešui trumpam neutralizuoti, kol dėsiu į kojas.

Taip, esu bailė, pripažįstu. :) Dar ir kokia.

Aš tai pastoviai šlaistausi kuo atokiau 🤣. Ten paprastai nieko nesutinku. Čia tai neatoki vieta, užtat ir vaikšto visokie su plosciais😀

Atsakyti

As tai nesu baile. Kiek naktim namo grizineta anksciau, autiku, o nuo autiko dar kiek pareit... kazkaip nelabai baidausi.. 

Atsakyti

Nupirkau Snd vaikui demisezoninius tokius pasiltintus batus. 44 dydis  :oh:  :mega_shok: 

Atsakyti

Pinotija, 16 Lap 2020 - 19:30, parašė: Na, nesu taip svetimų pimpių užgrūdinta, kad neišsigąsčiau. :D bet šiaip tai nesišlaistau atokiose vietose, o jei einu, tai bent su purštuku priešui trumpam neutralizuoti, kol dėsiu į kojas. Taip, esu bailė, pripažįstu. :)​ Dar ir kokia.
Nu žinai tokiu atveju ir aš kvyktelčiau ir dėčiau į kojas.nu nekasdieniškas vaizdelis. Mano tėvas tokį ploščių turi ir su juo šienauja,nes ilgas,brezentinis toks,tai žolėm neapsidrabsto.bet ateodo,kai tas.😁
Atsakyti

As tai nesu baile. Kiek naktim namo grizineta anksciau, autiku, o nuo autiko dar kiek pareit... kazkaip nelabai baidausi.. 

Aš jaunystėj bijodavau. Kad neišprievartautu koks maniakas. Db kažkaip jau nebe. 😀 gal jaučiuosi per sena kad ką sudominciau tuo klausimu 😅

Atsakyti

Žinai, jei jai norės prievartaut ,tai tiksi,kažin ar tie prievartautojai tokie jau išrankūs.Neatsipalaiduik.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 16 lapkričio 2020 - 20:05

Aš jaunystėj bijodavau. Kad neišprievartautu koks maniakas. Db kažkaip jau nebe. 😀 gal jaučiuosi per sena kad ką sudominciau tuo klausimu 😅

Tai nebūtinai išprievartavimo atvejis galimas. Gali juk bandyti apiplėšti ar primušti.

Aš kaip tik jaunystėje nelabai bijojau ir šlaisčiausi naktimis. Po vieno karto... kai staiga tamsoj pasijutau einanti ne viena. Taip tyliai iš abiejų pusių po svetimą snukį. Kažką mekenau drebančiu balsu kalbinama, o kojos linko iš baimės. Džinsų kišenėj užgriebiau peiliuką, likusį po grybavimo, kažkaip mane tai padrąsino, atsipeikėjau ir dėjau į kojas. Dar bandė vytis, bet į kelią išbėgau, o paskui jau kažkaip parsigavau...Nežinau, ar ten buvo noras iš jų pusės pajuokauti, ar tikrai  kokį tikslą turėjo, bet patikėkit, baisu iki šiol prisiminus.

tai kad geriau nesišlaistyti, moteros, nereikia tų neigiamų patirčių. Išlieka paskui košmaruose.

Atsakyti

Nu žinai tokiu atveju ir aš kvyktelčiau ir dėčiau į kojas.nu nekasdieniškas vaizdelis. Mano tėvas tokį ploščių turi ir su juo šienauja,nes ilgas,brezentinis toks,tai žolėm neapsidrabsto.bet ateodo,kai tas.😁

Ir mano tėvas tokį turėjo, juokingai atrodydavo, turbūt kažkada tai buvo darbinis drabužis Nr. 1  :)​ 

Atsakyti

Pinotija, 16 Lap 2020 - 20:14, parašė: Ir mano tėvas tokį turėjo, juokingai atrodydavo, turbūt kažkada tai buvo darbinis drabužis Nr. 1 :)
Rado ,kai garažą pirko.tai va,pritaikė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 16 lapkričio 2020 - 20:22

Rado ,kai garažą pirko.tai va,pritaikė.

O pas mus sodyboj kabėjo sandėlyje, dar dujokaukių ten buvo kabančių. Turbūt tėvas ruošėsi 3-am pasauliniam. :D​ 

Atsakyti

Na ką ten apiplėši iš bėgiko. Gi tik telefonas realiai vertingas. Ir tai jis su kodu. 

Atsakyti

https://www.facebook...44760/?sfnsn=mo

Atsakyti