Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Gal kažką ne taip dariau. Gavosi taip labai vidutiniškai, sakyčiau iš tų pačių ingredientų būtų gavęsis skanesnis troškinys 😁 tik vizualiai atrodo įdomiau

Priedas  inCollage_20201117_143236693_copy_1920x1440.jpg   150,24KB   6 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Tas geldas reikia labai gerai cesnakiniu prieskoniniu aliejum itrint.
Atsakyti

Tas geldas reikia labai gerai cesnakiniu prieskoniniu aliejum itrint.

Mintis. Nes dabar tos geldos pačios tokios gavosi pavandeniję ir beskonės 😄 įdaras tai nieko. 

Dar aštraus padažo šalia ir susivalgė 🤭

Atsakyti

Troškinys ir yra skaniau. Man irgi nepatiko tos įdarytos cukinijos, neverta vargo

Atsakyti

Paskambino is mob. punkto, tipo, gakit atvaryt anksciau. O man buvo tik 20.00.Tai sedau, nulekiau ir parlekiau. Tik is vienos snerves ima, dvieju sekundziu kutenimas ir vsio. 

Atsakyti

Gal kažką ne taip dariau. Gavosi taip labai vidutiniškai, sakyčiau iš tų pačių ingredientų būtų gavęsis skanesnis troškinys 😁 tik vizualiai atrodo įdomiau

attachicon.gifinCollage_20201117_143236693_copy_1920x1440.jpg

Man tai visai skanu buvo, kai dariau pernai. Bet moliugas uzvis skaniau, nes jis yra saldokas,ne beskonis. 

Atsakyti

Mintis. Nes dabar tos geldos pačios tokios gavosi pavandeniję ir beskonės 😄 įdaras tai nieko. 

Dar aštraus padažo šalia ir susivalgė 🤭

Prieskoniu reik daug. As tai suvariau tiek, kad net astrokas moliugas buvo. Bet as i bet kokia mesa daug prieskoniu dedu. 

Atsakyti

Prieskoniu reik daug. As tai suvariau tiek, kad net astrokas moliugas buvo. Bet as i bet kokia mesa daug prieskoniu dedu. 

Į mėsą atrodo nemažai ir pridėjau. Joje realiai ir netrūko, man ta pati cukinija nelabai patiko.

Nieko, tiesiog buvo įdomu padaryti. O ir nebuvo blogai, tik ne super.

Kada bus tyrimo atsakymas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LavinaX: 17 lapkričio 2020 - 15:43
QUOTE(LavinaX @ 2020 11 17, 13:32)
<p>Kiek laiko kepti orkaitėj tas cukinijas? </p>

kol suminkstes cukinija smile.gif Gi viskas daugiau plius minus iskepe..na ir kol suris paskrus...As apie 40min kepiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 17 lapkričio 2020 - 16:10

Į mėsą atrodo nemažai ir pridėjau. Joje realiai ir netrūko, man ta pati cukinija nelabai patiko.

Nieko, tiesiog buvo įdomu padaryti. O ir nebuvo blogai, tik ne super.

Kada bus tyrimo atsakymas?

Po 1-3 dienu. Tai nezinau.

Atsakyti

Mintis. Nes dabar tos geldos pačios tokios gavosi pavandeniję ir beskonės 😄 įdaras tai nieko.  Dar aštraus padažo šalia ir susivalgė 🤭
Tai dėl to aš jas druskinu ir palaikau, tada nupilu skystį ir būtinai dar prieskonių reik. Plius palieku plonesnes sieneles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 17 lapkričio 2020 - 17:48

Aš kepdavau ir su žaliu faršu tas cukinijas. Nu tai kaip balandėliai beveik gaunas. 

Atsakyti