Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Intemora @ 2020 11 19, 10:41)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72738810" data-time="1605774482">kristij, 19 Lap 2020 - 10:28, parašė: oj..as isvis negaminu..nesijauciu asociale vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Prie ko čia asocialai nesuprantu iš vis.
<p>Maistą galima pirkti,užsakyti,valgyt kavinėse,svarbu jo gaut.</p>

nu cia Lavinax paminejo smile.gif

Bet kai rytais tamsu. Atsibundi, tamsu, atrodo kokios 7, paziuri i laikrodi - jau 9. Taip ir depresija gali uzpult smile.gif Varau i Ikea spintos, bent turesiu, ka veikt, kol susirinksiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 19 lapkričio 2020 - 10:45

kristij, 19 Lap 2020 - 10:43, parašė: nu cia Lavinax paminejo smile.gif Bet kai rytais tamsu. Atsibundi, tamsu, atrodo kokios 7, paziuri i laikrodi - jau 9. Taip ir depresija gali uzpult smile.gifVarau i Ikea spintos, bent turesiu, ka veikt, kol susirinksiu biggrin.gif
Žiūrėk ,vistiek varai į ikėją.gal gali pažiūrėt kokios sofos,tachtos,kušetės man po laiptais.turėsi veiklos.🤣 Ten vistiek neišeisi,kol rato neapsuksi.pafotkink,jei nesunku.jei ką pastebėsi.
Atsakyti

Žiūrėk ,vistiek varai į ikėją.gal gali pažiūrėt kokios sofos,tachtos,kušetės man po laiptais.turėsi veiklos.🤣 Ten vistiek neišeisi,kol rato neapsuksi.pafotkink,jei nesunku.jei ką pastebėsi.

Taigi yra internete viskas 

Atsakyti

Man ir berniokui lovos reik:)

Atsakyti

O man į vonią spintelės 😄

Atsakyti

Aš gi žinau,kad yra bet va,nu gal pažės,čia fb buvo aptarta ko reikia ,gal užklius akis🤣

Atsakyti

Na mona, sakau jau ka is postu matau. O kaip cia ta asociale is kaimo praziopsojau?
O mano zinias menkina kasdien daug kartu ,vadina narkomane ,alkogolike, na ir viskuo ko neatsimenu ,ir nieko . Tenka isgyvent ,jei nori sitoje temoje sedet. Kas yra blogesnis iprotis turbut uz tuos auksciau paminetus.

Rupke  tu, pati dalyvauji išgyvenimo sąlygų SM sunkinime. Pati žiežula kaip turi būt, dar ji čia zyzia apie išgyvenimą SM. :)​ 

Atsakyti

O man tai reikia didelės indaujos. Bet turbūt ne iš Ikėjos, nors nebrokyju.

Atsakyti

Nu jau ,aš pirma paprašiau.jums kitą kartą.

Atsakyti

Reikia virtuvinio stalo su kedem ir naujo liustro i svetaine. 

Atsakyti

Tai jūs nesikuklinkit,gal dar kam ko🤣

Kristij tik pyškina dabar išsijuosus,tuoj kai dės.

Atsakyti
O jus cia kaledu senelio anukui rasot?
Atsakyti