O mes nustojom pirkt saldainukus, bandeles ir sausainukus. Datuliu visada yr ir baronku.Diedas pilva numete, o as tik 1 kila... nu nes as vistiek kokia bombonke suciulpiu, ar ka...
Kad mano vaikams nieko mest nereikia.o aš jei valgyt norėsiu,tai bent duonos su sviestu prisitepsiu.taip kad nepadės.🙈
Bus barankos,tai graušiu barankas,kas bus.kalorijų vistiek gausiu.
Šiaip tiems visokiems daugisusia ir pinigų išeina.... Šiand.vėl pas ginę. Reik tikėtis susitvarkė, nes praeitasyk matė kažkokį ar tai polipą ar tai ką.
Feja ta idaryta zydiska zuvi esu paturbinus kaip be sado mazo pasidaryt. Zodziu sublenderiuoji zuvi ,net kaulai susimala,jei kokia lydeka,tik nugarkauli isismu,na file ispjaunu,pridedi morku ,salieru ,manu kruopu ir virtu kiausiniu bei cesnako su svogunu ,jau apkeptus. I astru varianta dar gingerio ir chili pipiru.Paskui dar zaliu kiausiniu. Viska sublenderiuoji ,sumeti i forma ir kepi orkaiteje.
Paskui pasidarai zelatinos ,su darzoviu sultinio kubeliais ,stiklaini buroku uzverti ,ta zele ant virsaus ir kai viskas sustingsta gaunasi tobulo skonio zydiska gefiultefish.Galima papuosti orchidejom is raudono svoguno.

Taigi koncepcija, kad sveciai valgytu maista, o ne grozetusi ta lydeka su visa oda ant stalo ir bijotu suardyt. As turiu sociai naglumo kovot su seiminikutem.
Dar zuvis lb skanu ir gražiai atrodo tiesiog kepta mėgstamu būdu, o ant virsaus patroškintos smulkiai tarkuotos morkos.
Kas tis šeimininkutės?kas čia per padarai?
Kur jos veisiasi?
Visi žmonės ,bent jau dauguma žmonių gamina maistą,net ir aš.
Bet kuo tos šeimininkutės pasižymi?
O čia būtinai moteriškos lyties būtybės?
Amadėja*, 19 Lap 2020 - 09:01, parašė: Dar zuvis lb skanu ir gražiai atrodo tiesiog kepta mėgstamu būdu, o ant virsaus patroškintos smulkiai tarkuotos morkos.Tai vadinasi kūčios😁
Na, čia, kurios pis*** virtuvėj prie sudėtingų patiekalų, nors ne mažiau skanius galima paprastai padaryt gal.
Pvz.aš nemėgstu sudėtingų, bet dėl balandėlių aukoju laiką, nes jie to verti ypaš antrą dieną. Kiek esu kur užsisakyt bandžiusi, tai man niekur nėra skanu. Net naminiai ne visur patinka
Alta, ko tu vis bandaį įžeist ar sumenkint? Kasdien gaminu maistą ir dažniausiai skanų. Ir ne man vienai. Kad tik kiekviena tiek mokėtų ir gamintų tai visi vyrai būtų labai laimingi. Ir nereikia čia mano žinių menkint, užkniso žinok.
Vienai aš asocialė iš kaimo, didmiestį sugadinusi, kitai nieko apie maistą neišmananti.
Kas jums yra, ką? Ko tokios piktos?
Nu skamba kaip sadomazo vistiek 🤣
Bet skaniaiaiaiai. O sado mazo ir man būtų. Man jau žuvies kotletukai yra sado mazo 😊