Vėloka jau skrajot tokiam amžiuje. Čia 16meciu užsiėmimas 😀
Bet jausmas fainas ir 40
Tai jei supranta, tikrai sąmoningai ir giliai, keicia tai. Nes nesunku pakeist.
Manau paviršutiniškai mąsto, neisisąmonina jog čia Apie ją. Ir kad tai destruktyvu.
Kaip ir pvz su žalingais įpročiais žmogui. Supranti jog kenkia, žinai pasekmes, bet galvoji kad tave jos aplenks. Nepritaikai sau tos informacijos, nes ji lb nepatogi, ji netgi gąsdina
Kodėl neimtų? Normalus gyvenimas, graži šeima.
Lb.lb. gerai kai taip pavyksta!
Tu visa tai gali turėt. Išmesdama is savo gyvenimo exa ir jo reikalus bei įsidarbindama. Nes tau nieko netrūksta. Turi gražius sveikus vaikus, rūpestinga vyrą, kuris dirba ir rūpinasi savo šeima. Tau tereikia savo elgesį keist
Tai ką tu pasakei maždaug aišku ir amadėja šitą žino,o jei kapstysi po žaizdą ir rėksi,kad pūliuoja,ji neužgis.
O kita vertus,o gal jai taip.tinka ir patinka,gal ji jaučiasi lgerai ir nieko keist nenori.
Ir kas aš tokia,kad aiškinčiau kaip kitas turi jaust ar gyvent.kažkokį konkretų patarimą galima duot.
Nu ir man atrodo,kad reik aną šeimą iš vis eliminuot iš gyvenimo,bet kapstytis po žmogaus vidurius ir sielą visai nesinori.nes tai nieko nepakeis absoliučiai,tuo esu tikra,o įskaudint greit galima,ko amadėja apie save nežino ? Ir nesužinotų be tavo pagalbos? Viską žino.
Kad nedirba žino,mes jai darbo nesurasim,kad nereika kitų diedų norėt ar sekso trise.ir man taip atrodo,bet negaliu išimt šitų norų iš amadėjos galvos.
Aš tiesiog sau niekad neleidžiu taip durt į širdį .
Pas mane rožinis dabar pasaulis, nes žmogus, kurį myliu pagaliau mane normaliai įvertino Man po truputį gaunasi pasiekti ko noriu gyvenime labiausiai! Šeimos tos neišeliminuosi kol vaikas neužaugs ir bus reikalų. Mb nekliuvo niekas kol nepradėjo lįst į jo namų reikalus ir aiškint ką mums daryt su vaikais. Tada padėjo į vietą savo suvokimu ir vėl ramu
Mes kiemo išsimėpt nesugebam ,tik verčiam viską lauk.ten visas vidus išardytas Nuo durų ,šikanų senų iki laminato.nu kaip nors ,gal iki pavasario.
Nu tai vidus svarbiausia. Ateis ir kiemui laikas.
Mes galvojam kokias trinkeles dėt, nes jų daug bus. Gražu tamsiai pilkos ir derės, net ant jų lb nuo auto ratų matos smėlio žymės.
Tai ką tu pasakei maždaug aišku ir amadėja šitą žino,o jei kapstysi po žaizdą ir rėksi,kad pūliuoja,ji neužgis.
O kita vertus,o gal jai taip.tinka ir patinka,gal ji jaučiasi lgerai ir nieko keist nenori.
Ir kas aš tokia,kad aiškinčiau kaip kitas turi jaust ar gyvent.kažkokį konkretų patarimą galima duot.
Nu ir man atrodo,kad reik aną šeimą iš vis eliminuot iš gyvenimo,bet kapstytis po žmogaus vidurius ir sielą visai nesinori.nes tai nieko nepakeis absoliučiai,tuo esu tikra,o įskaudint greit galima,ko amadėja apie save nežino ? Ir nesužinotų be tavo pagalbos? Viską žino.
Kad nedirba žino,mes jai darbo nesurasim,kad nereika kitų diedų norėt ar sekso trise.ir man taip atrodo,bet negaliu išimt šitų norų iš amadėjos galvos.
Aš tiesiog sau niekad neleidžiu taip durt į širdį .
Tai tu leisk sau ką tu nori leist. Bet neaiškink ką aš turiu rašyt. Nepatinka Ignoruok