Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Intemora @ 2020 11 20, 11:54)
<p>Ne prestižinis ten rajonas.eilinis.</p>
<p> </p>

O tai kazliskiu sodai gal prestiziniai, ir isvis ten kur tu ,ten prestizui sudiev.
Atsakyti

O kiek visas šitas namas kainuos? Nuo trinkelių iki taurių sekcijoj?

Tiksliai nžn...  buvo mintis, kad iki 150, bet nesu tikra ar iki taurių :)

Atsakyti

Prie ko čia š iš viso? Sakau,kad tai paprastas rajonas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 lapkričio 2020 - 11:58

Alta, normalus rajonas. Ne lenkynas svarbu :)

Atsakyti

Laba  :) 

Man kadaise buvo toks nutikimas, aš rūkiau. Buvau mergina jauna, kokių 20. Žodžiu, rūkiau kažkokiam kamputyje ir prieina prie manęs moteris ir sako, aš dirbu ten ir ten, galiu tau padėt mest rūkyt. Kažką dar įen pradėjo sakyti. Aš jai sakau, ačiū, bet aš NENORIU mest rūkyt. Nes man PATINKA. Ir nemesiu, ir neplanuoju.

Tipo aš nežinojau, kokią žalą sau darau? Viską žinojau, gi ne durna.

Tai vat beskaitant man apie Amadėją, prisiminiau savo šitą nutikimą. Gal kitam ir atrodo, kaip geriau. Bet. Darai kaip tau patinka ir baigta.

Ta draugystė su ex motera. Brrrr man. Kažkada aš stumdžiau vežimuką ir MB buvus pana mūsų kaiminystėj gyveno, tipo stumdyt kartu susitarę buvom. Bet tik kartą pabandžiau. Nepatiko. Jau geriau vienai. Nežinau, man kažkaip nesuėjo laukai. Ir sakyčiau labiausiai dėl to, kad jie kažkada draugavo.

Atsakyti

Feja, man sueina.

Vaikas man net sako, kad ji labai panaši į mane :)

Atsakyti

Amadėja*, 20 Lap 2020 - 11:58, parašė: Alta, normalus rajonas. Ne lenkynas svarbu :)
Jo ir pas mane ne lenkynas.mano draugė Nemėžio pusėj gyvena,vat ten tai ,net vaikų darželis mišrus,bet tai nieko,Lenkija pusė sumos kompensuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 lapkričio 2020 - 12:02
QUOTE(Acqua Alta @ 2020 11 20, 11:49)
Nu jo ,pasipirso princas charmless ir gyvens jie unhappy ever after.
Kaip busimo namo sostines prestiziniam rajone siulau kazka net autorines gamybos, o ne peoples of respublic of china siuksles.
Kazkada , vans apon taim,kazkokia boba aiskino ,kad kristij yra siuveja ir dizainere. Ta tikrai atsimenu ,nes buvo ziaurios razborkes. Tai gal suknele ?

Kokios razborkes?
Atsakyti
O jus kokios , ne lenkynas joms matai. Na zodziu sita tema rimtai kenkia reputacijai. Ir as noriu mesti. Feja, kaip tau lomkes ,sunkios buvo?
Atsakyti

Nieko. Su ex sąsajų mažės, o jo žmona, nu ką. Moteriški pliurpalai :)

Va ex uošvienė, kad atsiskleidė.  Draugystė baigta suvisam  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 20 lapkričio 2020 - 12:05

O jus kokios , ne lenkynas joms matai. Na zodziu sita tema rimtai kenkia reputacijai. Ir as noriu mesti. Feja, kaip tau lomkes ,sunkios buvo?
Tiesiog lietuviams sunku ten gyvent.... manau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 20 lapkričio 2020 - 12:07

Kaip manot Dulkį patvirtins?

Atsakyti