Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nes man galva neneša KAIP paskaičiuot.

Išsireketavo 14 eur.kartingams (per vaiką, nes tas lb.prašė, kad lb.nori)

MB sako, kad aš durna. 

Ex sako privalėsiu sumokėt už visas vaiko pramogas su juo.

Atsakyti
Tu gi labai dziaugeisi tom pramogom .Amadeja, tavo gyvenimo situacija yra nenormali ir tu turi viska pergalvoti. Tai ka tu postini yra labai uz sociumo ribu.Mocia moka tevui ,kad vaikas su juo pramogautu. Na zodziu sakau mandagiai. Tai yra nenormalu.
Atsakyti

Tai tikrai nenormalu. 

Atsakyti

Kaip mane užp... ta jobana ataskaita, nes nu negaliu blt normaliai surašyt!
Durnai darai kad rasai. Fucka jam nusiųsk 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 21 lapkričio 2020 - 16:07

Amadėja, jei tu moki, tai tu ir turi tada planuot tas pramogas, ir sakyt, kur jis turi jį nuvesti, o ne ką noriu tą darau, kur noriu ten vedu, o tu mokėk. Tai nesąmonė. Nu net mano tėvas taip nedarė, jau atrodė man, kad šūdiniausias pasaulyje. Bet jei jis nupirkdavo kažką, ar į Lunaparką nuvesdavo, kur dar kapeikom mokėdavo, tai tikrai mamos neprašė atiduoti. Aišku, kai atnešdavo kokią tarką mamai, ar pnš, tai imdavo babkes. Ir kai bonką atsinešdavo, tipo gerindavosi mamai, ta nelabai ten su juo kalbėdavos, tai tą bonką nuo stalo pasiimdavo, nepalikdavo  :lol:​ 

Atsakyti

Nes man galva neneša KAIP paskaičiuot.

Išsireketavo 14 eur.kartingams (per vaiką, nes tas lb.prašė, kad lb.nori)

MB sako, kad aš durna. 

Ex sako privalėsiu sumokėt už visas vaiko pramogas su juo.

Tb teisus. Gal paklausyk jo vieną kartą, jei jau kursi su juo santuoką 

Atsakyti

Tikrai, Amadėja, nu paimk ir pabandyk tu jo vengti. Nieko nerašyti, nieko nekalbėti, nu ką jis pasiektų. Nu gi palaikytų tave TB. Nu kažkaip turi keisti šitą nenormalią situaciją. Užverk tu jam visus kelius, blyn, nesąmonė. 

Nu ką jis padarytų, jei nepateiktum JAM ataskaitos? 

Negaliu, noriu keiktis rusiškai....

Atsakyti

Visi prieina riba...gerumo, tolerancijos, kantrybes...prieis ir Amadeja...tikekimes ne per velai...

Atsakyti

Pagal tą sušiktą skyrybų sutartį ataskaitą turiu pateikt. Nu. Ir realiai įstatymiškai reikalaut tokio dalyko galimybė yra. 

Bet rimtai kiek galima vaikui rašyt maistui per mėn?  Kiek normaliai atrodytų? 

Atsakyti

Tai pateik telefonu, zodziu. Viskas. 

Atsakyti

O tų 14 tai vaikas prašė.  Čia tokia nauja taktika :D

Nors kokiems gimtadieniams ir taip duodavau kai žinodavau, kad varys. 

Kitas klausimas: o auto einamųjų remontų dalį galima skaičiuot?

Atsakyti

dar parasyciau..pramogos su mama - tiek ir tiek, pramogos su teciu(moku as)- tiek ir tiek :)

Atsakyti